Jump to content
movx2000

Бутони за вратите на Сивик англичанка 96-а година

Recommended Posts

Бутоните не работят или сработват понякога, но не надеждно.

Не ми е толкова важно да светва плафона в купето, но проблема е, че понеже от тия бутони се задейства и зумера за фаровете, понякога ги забравям включени. А и заради единия бутон на задната врата на няколко пъти ми се изтощи акумулатора.

За да не се изтощава акумулатора изключих бутона на плафона, Но все пак ми се ще някакво читаво решение.

Пробвах да ги сменя с бутони втора употреба, които в началото работеха, но не след дълго започнаха да правят същите номера.

Ясно е, че самите бутони са калпави, и с почистване не се оправят трайно. Ще ми се да ги сменя с някакви нови, но никъде не намерих подходящи. Повечето, които се продават за други коли не са такива с плъзгане като моите, откъм ключалката на вратата, а представляват бутон откъм пантите.

Някакви идеи? Някой друг да има подобен проблем и да каже как го е решил?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

Аз имам същия проблем със задните врати, но за момента не съм намерил решение. Бях пробвал и аз с други от моргата, но нямаше резултат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправят се с почистване.

В неработещо положение просто не сработват да се светне плафона, а не го карат да свети постоянно и това да е причина да пада акумулатора.

И зумера за включени фарове се активира само от бутона на шофьорската врата, а не от всички останали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да оправят се с почистване, разглобяваш ги внимателно и почистваш контактната повърхност с шкура например. Първо пробвах по мързеливия начин само с контактен спрей без да ги разглобявам, но нищо не се получи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...