Jump to content

h4rd2kill

Фен
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-2 Poor

Относно h4rd2kill

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 1.6i LS D16Y3
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря за подробния отговор. Люк нямам и като гледам остават каналите на покрива и антената. Имаш ли съвети за свалянето на лайстните, че предполагам са доста чупливи след толкова време .
  2. Здравейте, Англичанката при дъжд или миене предната, шофьорска греда (ъгъла, където свършва тавана и започва стъклото... до лявата част на сенника) се мокри. Вариантите според мен са или антената, или уплътненията на предното стъкло. Някой сблъсквал ли се е с този проблем? Колата няма люк.
  3. Мерси за отговора. А имаш ли идея дали трябва да се сменят и вътрешните?
  4. Здравейте, Дойде време да сменям кормилните накрайници. Със сигурност знам, че външните са за смяна защото тропат и от известно време са със скъсани маншончета. Бихте ли ме посъветвали към коя марка да се ориентирам, като търсим златната среда цена-качесво Като разгледах сайтовете така към средна цена идват накрайниците на MOOG. Четох доста теми свързани с това и разбира се има противоречиви коментари и впечатления. Текущите ми накрайници са с капсоловани маншони и не могат да се сменят (майстора беше тръгнал да ги сменя ама уви). Та си мислех, може би, новите ще е добре да със скоби (на маншоните) и да могат да се побългаряват, ако се наложи Друг основен въпрос е дали трябва да сменям вътрешните накрайници или това трябва да се види от майстор ? Поздрави.
  5. Тъй като и аз съм в същото положение като с колегата, но не разбирам много - фаровете, ако кондензират, вариант ли е да се прави въпросният тунинг или трябва да си се вземат други фарове? Мерси, предварително Здравей колега, До колкото разбирам фаровете кондензират поради простата причина, че не са затворени хубаво. Т.е. поради една или друга причина влиза въздух във фара. Затова когато се отворят и след това при затварянето се ползва "лепило", което би трябвало да е вътре в комплекта с лупите (поне така ми каза друг колега от форума). Може да греша и затова ще помоля някой друг също да се изкаже. Поздрави.
  6. Благодаря за отговора! За това моримото мини ли говориш ? А репликите от къде могат да се намерят, че ако е това идва доста дебело. Не ми става ясно защо се ползва H1, че до колкот знам ползваме H4 (къси и дълги на 1 крушка).
  7. Здравейте,Имам сивик 5 врати, 6г, англичанка. Доста често ми се налага да карам вечер и фаровете хич не светят добре. Замислял съм се за ксенон, но мисля, че няма да има добър ефект, че и самата пластмаса е пожълтял.Фаровете леко се подобриха след полиране, но не колкото исках.Чувъл съм за рецеклиране на рефлекторите, ако може някой да каже мнение дали има ефект.Какъв би бил най- добрия вариант? Кристални фарове с ксенон?Търся оптимално добра осветеност. Колко би струвало, без да се изхвърлям?Бюджета ми е около 200 300 лв.Мерси за отделеното време!
  8. Здравей, Аз имам същия проблем със задните врати, но за момента не съм намерил решение. Бях пробвал и аз с други от моргата, но нямаше резултат.
  9. В крайна сметка намерих на добра цена textar и ги взех. Даже си взех грес на textar за спирачните апарати. Надявам се всичко да е наред.
  10. Благодаря за отговорите! Реших да си взема TEXTAR.
  11. Здравейте, имам сивик 1.6 96 г. D16Y3. След като разгледах форума доста се споменават марки като ATE, EBC, TEXTAR и има доста доволни потребители. За сега съм заделил 60-70 макс 100 лв. за предни накладки, та въпросите са ми следните: Мога ли да взема нещо що годе качествено за тези пари. Намерих едни Bosch за към 60лв. С какво се прави компромис при по- евтините? Даите предложения какво да взема. Ще помоля и за съвети от къде мога да си купя съответната марка. Благодаря предварително!
  12. Здравейте, имам сивик 1.6 96 г. D16Y3. След като разгледах форума доста се споменават марки като ATE, EBC, TEXTAR и има доста доволни потребители. За сега съм заделил 60-70 лв. за предни накладки, та въпросите са ми следните: Мога ли да взема нещо що годе качествено за тези пари. Намерих едни Bosch за към 60лв. Ако не заслужава ли си да отделя повече пари ? С какво се прави компромис при по- евтините? Даите предложения какво да взема. Ще помоля и за съвети от къде мога да си купя съответната марка. Благодаря предварително!
  13. Не намерих как да редактирам мнението си , така че да добавя: колата е Civic 6 ген хеч.
  14. Здравейте,Мисля да купувам алуминиеви джанти за летните гуми. Размер на гумите 185/60 R 14 . За джантите открих, че оригиналните са със следните показатели за 14- ки - 5.5 J, ET 43.Джантите, които съм харесал са 6 J ET 38. В следствие на по- малкия офсет джантата ще се прибере навътреВъпроса ми е дали ще има някакъв проблем със спирачните апарати или да закача някъде?Мерси.
  15. Хайде да не са само закачливи постове, я кажете какъв разход да очаквам?До сега съм минал 180 km градско и ми угаснаха 3 лампички от датчика вътре (те са 4+ R). Заредил съм 36 литра, бутилката е 42 максимална вместимост.То малко рано да го смятам, но споделете Вие какъв разход дава при вас
×
×
  • Създай нов...