Rumaneca 2 #1 Публикувано 20 Октомври, 2014 Здравейте Колеги, имам доста дразнещ проблем и ще ми е нужна помощ. Имам теч във купето от страната на шофьорското място. Значи имам люк и съм проверил отводнителните канали (всичко е отпушено и свързано). Махнах мокета и започнах да поливам с маркуча от долу нагоре и установих, че влиза вода някъде под кората на предното стъкло, отвътре се пада между педалите и предното стъкло. Под таблото не мога да проследя от къде идва теча, защото има някаква шумоизолираща кора, която продължава до незнайно къде. Имате ли някакви идей от къде може да е теча и нужно ли ще е да свалям таблото (някой ако го е свалял, ще са ми от полза съветите му)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pendoc 188 #2 Отговорено 20 Октомври, 2014 Това най-вероятно е от запушени странични отводнителни канали (отвеждащи водата под предните калници), особено ако колата стои под дървета. При мен така се беше напълнило купето след пороен дъжд. Чистят се с подходяща тел. Проверете като лисните една кофа вода в основата на предното стъкло протича ли в купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djigata 9 #3 Отговорено 20 Октомври, 2014 при мен се беше запушил отводнителя от пасажерската страна и ми пълнеше купето както си го описал но с подходящата тел и шише вода за проверка след почистването нещата се оправят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #4 Отговорено 26 Октомври, 2014 Първо трябва да се махне цялата черна решетка, а над нея са чистачките - те трябва да се демонтират първо. Защото си мисля, че отводнителните канали са отдолу. Или има и по - лесен начин... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #5 Отговорено 26 Октомври, 2014 Или при някой автостъклар да види къде се е разлепило предното стъкло! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 27 Октомври, 2014 Мисля че преди да хукне по стъклари трябва да свали кората на чистачките и да се увери че всички дренажи са чисти. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #7 Отговорено 27 Октомври, 2014 На един колега със CRV 1 му течеше покрай жилото за отваряне на капака на двигателя. Гумичката която трябва да уплътни там където жилото преминава в левия калник се беше разместила и водата се стичаше по самото жило. Колегата я намести, залепи я със силикон за всеки случай и теча спря. А иначе това с дренажите го проверихме ама неговите бяха абсолютно чисти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове