Executor 49 #1 Публикувано 8 Октомври, 2014 Здравейте, карам сивик '99 англичанка 6 ген. . Развали ми се механизма на лявото (шофьорското) ел. стъкло. Предимно се намират механизми от моделите 92-95. На външен вид изглеждат същите. Може ли да ми кажете дали са еднакви ?! Благодаря Ви предвадиретлно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 8 Октомври, 2014 Трябва да са еднакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #3 Отговорено 8 Октомври, 2014 Трябва и СА еднакви са две различни неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #4 Отговорено 8 Октомври, 2014 Колега, аз имам механизми от Сивик Купе 6-та ген. 96-98год., които са с изронени зъби. Ако желаеш мога да ти ги снимам и да постна снимките тук, за да сравниш с твоите. Обаче механизмите ми са без електромотори. но и на тях имам снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #5 Отговорено 8 Октомври, 2014 Колега не казваш какъв е проблема с механизма . Ето ти една тема с ремонт на втулката , аз съм минал през това и вече година прозореца е ок http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45086&st=0&p=395492&fromsearch=1&&do=findComment&comment=395492 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #6 Отговорено 9 Октомври, 2014 (Редактирано) Ами вдига се стъклото до горе. Но в най-горно положение, не спира машинката и се чува едно гадно чаткане. Когато затворя вратата от удара стъклото продава 1-2 mm. Според мен са изронени зъбите на гребена (полумесеца). Свалих кората, но не се вижда добре. Трябва да сваля целия механизъм. Благодаря на SKOMY за линка към темата. Редактирано 9 Октомври, 2014 от Executor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #7 Отговорено 9 Октомври, 2014 На 99% съм сигурен, че са изронени зъбите на полумесеца, щом чатка. Аз минах по този път, още като си купих Хондата и е много досадно в топлите дни да не можеш да си отвориш прозореца, защото после няма да може да го затвориш нормално и трябва да дърпаш стъклото с ръце. Решението на проблема е подмяна на износените механизми със здрави. Механизма на лявото ми стъкло беше с 1/4 изронени зъби. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #8 Отговорено 10 Октомври, 2014 Ами в момента търся цял механизъм даже и ако е със моторчето пак ще го взема. Питах на 1-2 места. Чакам за сега. Ако някой колега все пак продава ?! Ще съм благодарен да ми пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #9 Отговорено 11 Октомври, 2014 При мен беше абсолютно същото!Заради тъпата втулка "ножицата" на механизма се разтваря и последните няколко зъба прескачаха и започваше да трака. Мислех че са изронени, но....се оказа втулката. Що не свалиш механизма и не провериш все пак преди да търсиш нов, нищо не губиш може само да спечелиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове