Jump to content
Executor

Механизъм ел. стъкло

Recommended Posts

Здравейте, карам сивик '99 англичанка 6 ген. . Развали ми се механизма на лявото (шофьорското) ел. стъкло. Предимно се намират механизми от моделите 92-95. На външен вид изглеждат същите. Може ли да ми кажете дали са еднакви ?!

Благодаря Ви предвадиретлно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да са еднакви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва и СА еднакви са две различни неща :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, аз имам механизми от Сивик Купе 6-та ген. 96-98год., които са с изронени зъби.

Ако желаеш мога да ти ги снимам и да постна снимките тук, за да сравниш с твоите. Обаче механизмите ми са без електромотори. но и на тях имам снимки. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не казваш какъв е проблема с механизма . Ето ти една тема с ремонт на втулката , аз съм минал през това и вече година прозореца е ок  http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=45086&st=0&p=395492&fromsearch=1&&do=findComment&comment=395492

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами вдига се стъклото до горе. Но в най-горно положение, не спира машинката и се чува едно гадно чаткане. Когато затворя вратата от удара стъклото продава 1-2 mm. Според мен са изронени зъбите на гребена (полумесеца). Свалих кората, но не се вижда добре. Трябва да сваля целия механизъм.

Благодаря на SKOMY за линка към темата.

Редактирано от Executor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 99% съм сигурен, че са изронени зъбите на полумесеца, щом чатка. Аз минах по този път, още като си купих Хондата и е много досадно в топлите дни да не можеш да си отвориш прозореца, защото после няма да може да го затвориш нормално и трябва да дърпаш стъклото с ръце. Решението на проблема е подмяна на износените механизми със здрави. Механизма на лявото ми стъкло беше с 1/4 изронени зъби.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами в момента търся цял механизъм даже и ако е със моторчето пак ще го взема. Питах на 1-2 места. Чакам за сега. Ако някой колега все пак продава ?! Ще съм благодарен да ми пише  :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен беше абсолютно същото!Заради тъпата втулка "ножицата" на механизма се разтваря и последните няколко зъба прескачаха и започваше да трака. Мислех че са изронени, но....се оказа втулката. Що не свалиш механизма и не провериш все пак преди да търсиш нов, нищо не губиш може само да спечелиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...