haunted 13 #1 Публикувано 22 Август, 2014 Здравейте. Търся стопове за Honda HR-V. Но да не са оригиналните, а някакъв custom вариант. Останах учуден като не намерих никакви. Нито в ebay, нито в интернет. Има за всякакви коли възможно ли е за тази да няма? Приемам всякакви предложения. Или модифициране от други коли ако е възможно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #2 Отговорено 22 Август, 2014 Какво точно не ти харесва на ОЕМ-ските? Имаше в някакъв руски сайт един беше редил ледове по височина, но криво и супер грозно. Другия вариант е да отлепиш пластмасите и отвътре с 3М фолио да правиш каквито решиш фигури. Мога да ти помогна за фигурите и фолиото, но отлепянето на стъклото.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 24 Август, 2014 ........е невъзможно.Вкарал съм лед стрипове вътре,но доста сложно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #4 Отговорено 24 Август, 2014 (Редактирано) Значи по вашите отговори изшиза,че няма други стопове а трябва да се модифицират оригиналните. Колега може ли да постнеш снимка да видя как се е получило при теб Редактирано 24 Август, 2014 от haunted Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #5 Отговорено 25 Август, 2014 другия вариант е с външно фолио за автомобил, ако се сложи както трябва, не личи че е фолио. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #6 Отговорено 26 Август, 2014 Да това е краен вариант ако не се намерят други. Странно защо няма нищо къстъм за нашите хонди. Сигурно защото не са продавани в САЩ знам ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 27 Август, 2014 И ейндълки няма даже Трябва самоделки да се правят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #8 Отговорено 27 Август, 2014 Имаше пак някакви руснаци бяха правили ангелски очи за наще, но като се замисля...не ми се влагат пари за глупости. Сега само ще си направя стикери за отзад, че оригиналните са се скапали и ще си изрежа от светлоотразително фолио едни удивителни да залепя на вратите , катосе отваря вече да се вижда....нали съм в царството на стикерите и фолията...хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roting 2 #9 Отговорено 7 Януари, 2016 Стара тема, но ако може някой да си поръча нещо от тук... http://tuningoff.ru/hr-v-c-2432_3308_3488.html http://tuningoff.ru/hr-v-c-2432_3308_3488.html?page=3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове