Jump to content

roting

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно roting

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 10.03.1982

Profile Information

  • Кара
    Concerto, HR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Разград
  • Интереси
    Honda Concerto, HR-V

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Някой от "екстрите" ги няма, бъди сигурен; Блокаж на диференциала, Бордкомпютър, Ел. усилвател на волана..
  2. Преди смяната на ангренажния ремък как беше ?
  3. Стара тема, но ако може някой да си поръча нещо от тук... http://tuningoff.ru/hr-v-c-2432_3308_3488.html http://tuningoff.ru/hr-v-c-2432_3308_3488.html?page=3
  4. Точно това искам да избегна - полусъединителя и засилката. Ако би станало технически лесно и е малка финансова инвестиция би било един голям плюс. За 4X4, нямаш на 100% загуба на предното, имаш някъв % тяга когато буксува с намалено естествено сцепление, и увеличено триене. Случвало ти се е вярвам, на сняг да боксуваш на километража да ти показва пр. 60км/ч , а ти да се движиш на практика с 20км/ч. , но все пак се движиш. Имаш намалено сцепление на гумите с настилката, но не можеш да нямаш никакво сцепление - последното противоречи на законите на физиката. На практика какво се случва, всеки случай е строго индивидуален - опитен шофьор, подходящи гуми, техническо състояние на автомобила... Иначе аз лично съм против хард офроуд изпълненията, не само с Харви - това е принудително трошене на автомобила, но ако се наложи.... Та по темата със скоростните кутии на Хонда съм много на "Вие" (на Кончерто-то мога да каже че е отвратителна) няма ли някоя друга освен Шатълската с подобна предавка?
  5. Такъв отговор исках. Става така ... или не става защото... Благодаря Ви колега Wyvern
  6. Колега, никой не тръгнал да прави от Харвито офроуд машина - не е за това. Исках да разбера някой правил ли е нещо подобно.Къде би ми свършила работа SL ? напр. по язовирите вместо да лашкам съединителя или да карам с 20km/h по каманаците (именно защото е нежна колица) SL "евентуално" би се отразила добре. Относно Нива-та, карах 8 години служебна по не леки терени - служебна разбирай, аз чупя друг плаща без компромиси с части и гуми - е няма такова л.... То не бяха с.кутии, раздатки и джанти ме изпреварваха по пътя... Относно опита с Харви, трябва да видиш моето някъв странен ензекпляр е с черни лайсни по вратите и броните с халогени и супер странен бежев кожен салон..
  7. В някъв руски форум бях чел за гимнастики със скоростните кутии. Трябва да се поразровя.
  8. Май пред 1990г. са с виско муфо и точно те са с SL-предавка
  9. Почел съм доста за 4X4 трансмисиите - видове, принцип на работа, слаби места, плюсове, минуси и тнт. И не сравнявам Лада Нива със Шатъл. Питам дали мога да сложа кутия от Шатъл с SL на Харвито. За Шатъла обаче не знам дали е с двойна помпа или няква виско муфа..
  10. Лада Нива е с приблизително тегло по-малък въртящ момент и като включиш на бавните катери доста сериозно..
  11. Кутията от Shuttle към двигателя сигурно ще пасне (D-серия двигатели), но нататак - раздатки, кардани...
  12. Да кажем малко по-мощна скорост..
  13. Идеята е повече от ясна ама дали е възможна?
  14. Здравейте колеги, Някой слагал ли е на Харви скоростна кутия със Super low gear (SL)-предавка, дали може да се направи това ?
  15. Хайде каде останахте ентусиастите с д15ките
×
×
  • Създай нов...