jimi 291 #1 Публикувано 16 Юли, 2014 ако може, някой мнение от колеги с опит искам да сложа гърне хем да е отворено "пура" хем да не бръмчи много грубо, с повече вата явно трябва да е и да е по дебело самото гърне, щото моето е тънко и бучи адски много и с тапа и без тапа. Колебая се между 3 варианта , Magnaflow, Twister и тука имаше един колега Йордан мисля, че се казваше, който прави колектори и гърнета също , но нямам връзка , ако чете да даде някой контакт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 16 Юли, 2014 Моят съвет е по възможност да е по-дълго гърнето! Иначе можеш да намериш страницата на JS-Design Custom Exhaust във FB Данчо изработва и изцяло Титаниеви гърнета 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vArNaMaIkA 1 #3 Отговорено 24 Август, 2014 Здравейте колеги , карам сивик шеста 1,4 90хп . Идеята ми е режа средното гарне махам катализатора права траба , след нея спортно гарне едно приятелче от Варна сме ми каза да погледна тук : http://eftini.com/avto-aksesoari-sportni-garneta-c-12_24.html Неискам да се чувам селската като някое издънено бмв а да вади хубав звук. Та вапроса ми е има ли нещо читаво от не много големия избор от сайта което да пасне на моята кола според вас ? Благодаря предварарително 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #4 Отговорено 27 Декември, 2014 Ако не искаш да се чуваш селската, въобще не пипай генерацията, с тия пари от катализатора няма да забогатееш, а само ще замърсяваш въздха ако го махнеш. Айде поне да беше 1.6 малкия втек, та да се знае защо бръмчи, ама на 1.4 такива,"силови" или "звукови" модификации са просто пародия и загуба на време. А и какъв хубав звук те гони от 1.4 миксер, да не си боксер мотор на субару. Да знаеш, хубавият звук е тихия звук. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #5 Отговорено 28 Декември, 2014 Прав е колегата по горе. И аз като взех Сивика си викам баси и Ремуса дето са му сложили. Да ама не - не бучеше. После при познат махнахме средното гърне, сега бучи ама какво от това като колата е астматик Даже мисля да сложа пак средното и да продам Ремуса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове