KaJluTaPkO 4 #1 Публикувано 3 Юни, 2014 Колеги направих една много злобна зглобка на двигател Питанката ми е такава каква степен на сгъстяване съм докарал? блок d15b7 глава d16z6 бутала d13b2 ако някой е правил същата шашма или знае просто колко е степента нека сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #2 Отговорено 3 Юни, 2014 Зависи с каква гарнитура си, дали е шлайфана главата и със колко... Възможно е да си стигнал към 11,5:1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #3 Отговорено 3 Юни, 2014 Ако всичко е сток около 12,2:1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 287 #4 Отговорено 3 Юни, 2014 държи колега спокойно , аз съм карал много така и постояно в обороти , няма проблеми само, че аз карах само със 100 или 98 бензин гарнитурата ми беше метална от д16з6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #5 Отговорено 3 Юни, 2014 И аз съм със металната гарнитура задълже и аз кат тебе на 100 октана още съм в разработка и ще видим ко ще стане имахме малко проблем с настройката на делкото, блъскаше аванса и това го минахме. Сега остана да си настроя компа и окабеляване малко и да видим какви ще ги свърша Ние като смятахме степента я изкарахме 13 едни познати от София пък 15 и зех да са плаша Ама щом си нямал ядове дано и при мен да е така А ти колега колко коня стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 456 #6 Отговорено 6 Юни, 2014 (Редактирано) При мен блок d15b2 и глава d16y8 (от нея е отнето 5 десети от мен, но може и преди да са стъргали) с гарнитура на d16z6 (d16y8 е по-къса) с сток булата, изкарах 11.6:1. Не сам я мерил колко к.с. е станал, я стигне 130-135 ще е добре Редактирано 6 Юни, 2014 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 7 Юни, 2014 Ние като смятахме степента я изкарахме 13 едни познати от София пък 15 и зех да са плаша НЕма да се плашиш, ако бяхте стръгнали малко и главата, можеше да изхвърлиш свещите и делкото и да си я караш на нафта, по ваши изчисления .. При тази Зглобка около 11.5 : 1 ти е степента на сгъстяване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 287 #8 Отговорено 12 Юни, 2014 не съм мерил конете, ама колата вървеше много добре, на ниски и на високи тръгваше от всякаде, само едни иридиеви свещи вземи 7ци и колата е готова направо за някой готин вал да полудее Мойта даде 15.5 на сливен, с лош старт, прекъсвач на втора и прекъсвач 10-20 м преди финала..... прави сметка сам колко върви. На асвалт хубав точно 15 съм давал, със седалки , без резервна гума и всичко там от багажника Не съм олекотявал маховика можело е да тръгне още...чипа играе голяма роля, мно зависи кой го прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #9 Отговорено 13 Юни, 2014 Ем чипа ще го прави тука един варналия и ще я настройваме на магистралата че не ми са дават 300 и лв за дайно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове