fenabg 2981 #41 Отговорено 15 Май, 2020 Грешка 15 компа я хваща от комутатора! Айде стига писахте. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vdon 20 #42 Отговорено 16 Май, 2020 Комутатор е поръчан в понеделник ще го сменим и ще напиша резултатите. Интересното е че когато ми беше изгоряла бубината и колата не палеше ЧЕК не светеше, колкото и да я мъчих да запали. А сега светва на 2-3 секунда почти веднага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1549 #43 Отговорено 16 Май, 2020 Quote колкото и да я мъчих да запали. Ето ти и една причина да замине комутатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vdon 20 #44 Отговорено 20 Май, 2020 Здравейте, само да кажа какво се случи с моето хонде. Смених кабели, свещи, капачка, палец, бубина и комутатор. За сега я карам на къси разстояния в квартала - изминати около 50км и многократно палене - работи и не дава признаци да има проблем. Благодаря на всички за помощта - дано и аз съм бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1549 #45 Отговорено 20 Май, 2020 На откъде се оказа проблема то така всичко си сменил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове