ctnstn 1 #1 Публикувано 29 Април, 2014 Уважаеми модератори, от известно време насам логването във форума, ползвайки информация от фейсбук не работи. при опит дава следната грешка: "App Not Setup: The developers of this app have not set up this app properly for Facebook Login".Моля, оправете проблема, тъй като (може и да съм единствен) ми е доста по-удобно по този начин, много лична кореспонденция ми заминава, която съдържа доста полезни за мен съвети, мнения и обсъждания, както и начини за контакт с различни хора, с които можем да сме си полезни. Предварително благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #2 Отговорено 2 Май, 2014 През мобилно устройство или през компютър е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ctnstn 1 #3 Отговорено 2 Май, 2014 и през двете една и съща грешка. включително и мобилната версия на форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #4 Отговорено 21 Май, 2014 При мен е същият проблем.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #5 Отговорено 22 Май, 2014 За момента експериментирам и при мен този проблем не се появява, ако е възможно да качите поне един screenshot? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #6 Отговорено 22 Май, 2014 { "error": { "message": "Error validating application. Application has been deleted.", "type": "OAuthException", "code": 101 }} 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen_n 0 #7 Отговорено 16 Юни, 2014 { "error": { "message": "Error validating application. Application has been deleted.", "type": "OAuthException", "code": 101 }} И при мен е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StelaStoyanova 41 #8 Отговорено 7 Май, 2016 (Редактирано) Знам,че темата е стара,но и мен ме интересува защо не може да се използва функцията с фейсбук? Редактирано 7 Май, 2016 от StelaStoyanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #9 Отговорено 7 Май, 2016 (Редактирано) Ако всичко по фронтенда е готово, значи трябва да се направи един Facebook App, да му се вземе ID-то и да се настроят заявките да ползват това ID. В момента липсва такъв facebook login app, който да приема Oauth заявките и да връща токени. Така ми изглежда на пръв поглед. https://developers.facebook.com/docs/apps/register#create-app https://developers.facebook.com/docs/facebook-login/manually-build-a-login-flow В момента заявката търси приложение с ID 162871127081248, гледам че има настроен и URI за пренасочване в GET заявката, но не знам дали е валиден. Редактирано 7 Май, 2016 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове