Damasko 5 #1 Публикувано 28 Март, 2014 (Редактирано) Здравейте - интересува ме - какви са свещите по каталог за Хонда Акорд 1.8 136hp 2001г. Търсих и неможах да намеря никаде. Също така може и мнение от личен опит за определени видове. Благодаря предварително. Поздрави Редактирано 28 Март, 2014 от Damasko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #2 Отговорено 28 Март, 2014 Е Как какви свещи? За Хонда само NGK! В каталога виждаш кои са за твоята кола. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikitooo 10 #3 Отговорено 30 Март, 2014 NGK - ZFR6F-11 Denso - KJ20CR-L11 Това са свещите по каталог за Акорда с мотор F18B2. Седем години карам само с NGK и съм доволен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksander bachev 2 #4 Отговорено 5 Април, 2014 NGK са свещите за Хонда, но бъди внимателен, защото аз като си сменях моите преди около година ми казаха, че на пазара са плъзнали ментета на марката и разликата била почти никаква Аз лично си взех NGK за 22лв. на брой и се надявам, че ме е подминало ментето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 5 Април, 2014 Много богати колеги имало втози форум, дават 22лв за 1 свещ с неясен произход, при положение че оригинални комплект 4 от щатите идват за почти същите пари. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakus 5 #6 Отговорено 9 Април, 2014 Аз си ги купувам от едни познати които внасят оригинални части за корейски автомобили, директно от Корея. Маджентис излизат с абсолютно същият каталожен номер свещи. Свещите са оригинално NGK произведено в Корея. Последно като си ги взех бяха двадесетина лева четирите бройки някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #7 Отговорено 9 Април, 2014 оригиналното NGK не се произвежда в Корея, а в Япония.... .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakus 5 #8 Отговорено 11 Април, 2014 Знам, че се произвежда в Япония. Казвам, че тези които купувам са произведени в Корея, както има и произведени във Франция и така нататък.. Просто не са излезли от заводите им в Япония, а в заводите им от други страни. Като знам че наистина пристигат от Корея, а не от Китай и съм сигурен в тях. Все пак корейците вече са световна сила в автомобилното производството и щом ги правят и ги вграждат в колите които изкарват на пазара, значи може да се разчита. А и аз досега не съм имал проблеми с тях. мотора мърка)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf_ot_melmak 9 #9 Отговорено 25 Април, 2014 В хонда в Горубляне искат 20лв на свещ. NGK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hristo2 0 #10 Отговорено 28 Април, 2014 Bosch-FR 7 LCX+ Brisk-DR15YP-1, 1620 Иридиева Denso-KJ20CR-L11, IK20L Иридиева NGK-ZRF6F-11 CHAMPION-OE089/T10 Аз съм най-доволен от Бош и NGK, но и трябва да си най- внимателен с тях, защото има на пазара доста ментета. Някаде бях чувал че хубавите NGK , каталожния номер , който е на порцелана трябва да е в черно не в синьо (колко е истина нз). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #11 Отговорено 28 Април, 2014 Бягаите от NGK-Made in France-работят добре но им се пука порцелана(изолатора) и често попада в цилиндъра,лично на мен не успя но на двама приятели единия с астра другия с мерцедес нямаха този късмет,за радост нямаше поражения,поне не видими или осезаеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #12 Отговорено 26 Юни, 2014 (Редактирано) В Блтрако Ботевградско са 14 лв. броя! Аз предпочитам иридиеви защото карам на газ а те държът много,и така инвистициата се оправдава. Редактирано 26 Юни, 2014 от bigmo6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове