Dragijev 50 #1 Публикувано 20 Март, 2014 Привет, колеги. Днес както си карах, едно камъче изхвърча от колата пред мен и ми направи шупла на предното стъкло. Въпросът е да го сменям ли ( 180лв китайско от кобра/което не е много вариант за мен/, 360лв европейско) или да ходя някъде да запълнят шуплата? Ще ходя и до армеец да го опиша, но силно се съмнявам да ми изплатят адекватна сума. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #2 Отговорено 20 Март, 2014 Срещу 25-30лв. го залепи - става здраво и няма никакъв проблем.Аз бих го залепил, вместо да го сменявам. А за тези пари, не знам дали си заслужава, да си губиш времето, да се разхождаш два пъти до Армеец - един път за завеждане на щета и втория път за отписването и след лепенето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2245 #3 Отговорено 20 Март, 2014 Потвърждавам! Смених стъкло с китайско и сега не съм доволен.Има някаква неправилна форма и при 120-130 чистачките изпускат вода.Дъгата явно не е като на оригиналното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #4 Отговорено 20 Март, 2014 Възможно най-бързо го залепи, т. к. крайния резултат зависи много от това, колко е замърсено... Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #5 Отговорено 21 Март, 2014 Днес ще ходя да го запълнят, но все пак ще мина преди това да го опиша, че са ми на път арменец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #6 Отговорено 21 Март, 2014 Веднага залепи тиксо върху шуплата, за да не влиза вода и мърсотия. Миналата седмица на баща ми по същия начин стана доста голяма шупла. Залепиха му я с/у 25лв. И сега не можеш да кажеш къде е било.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #7 Отговорено 21 Март, 2014 Ами минах през Арменец. Описах щетата, чакам да преведат парите. Човекът за запълването беше ангажиран днес, в понеделник ще отида. Тиксо сложих преди малко, мерси : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове