Jump to content
Dragijev

Предно стъкло HR-V

Recommended Posts

Привет, колеги.

Днес както си карах, едно камъче изхвърча от колата пред мен и ми направи шупла на предното стъкло.

Въпросът е да го сменям ли ( 180лв китайско от кобра/което не е много вариант за мен/, 360лв европейско) или да ходя някъде да запълнят шуплата?

Ще ходя и до армеец да го опиша, но силно се съмнявам да ми изплатят адекватна сума.

Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещу 25-30лв. го залепи - става здраво и няма никакъв проблем.Аз бих го залепил, вместо да го сменявам.

А за тези пари, не знам дали си заслужава, да си губиш времето, да се разхождаш два пъти до Армеец - един път за завеждане на щета и втория път за отписването и след лепенето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потвърждавам! Смених стъкло с китайско и сега не съм доволен.Има някаква неправилна форма и при 120-130 чистачките изпускат вода.Дъгата явно не е като на оригиналното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно най-бързо го залепи, т. к. крайния резултат зависи много от това, колко е замърсено... Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ще ходя да го запълнят, но все пак ще мина преди това да го опиша, че са ми на път арменец.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веднага залепи тиксо върху шуплата, за да не влиза вода и мърсотия. Миналата седмица на баща ми по същия начин стана доста голяма шупла. Залепиха му я с/у 25лв. И сега не можеш да кажеш къде е било....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами минах през Арменец. Описах щетата, чакам да преведат парите. Човекът за запълването беше ангажиран днес, в понеделник ще отида. Тиксо сложих преди малко, мерси : )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...