Barito 3 #1 Публикувано 1 Март, 2014 Колеги някои закупувал ли е това чудо ? Според вас дали вечерта ще осветяват достатъчно http://autopro.bg/LED-sistema-N4-CREE-30W Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 1 Март, 2014 (Редактирано) Изглежда примамливо, но да не стане като с предишните, от които китайците спечелиха доста от наивни хора, но едва ставаха за дневни светлини. Светодиодите също излъчват топлина, а тази площ за такава мощност ми се вижда недостатъчна (поне на мен). Само ще ти поясня, че с този видим размер в балона диодите на пазара са от 3 до 5 вата. Търси с кодовото име на продукта впечатления навсякъде в мрежата, за да не чете после някой твоето... Редактирано 1 Март, 2014 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #3 Отговорено 2 Март, 2014 Гледах видео ревю този тип LED светлини трепят всичко до сега, няма халоген, няма ксенон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1843 #4 Отговорено 2 Март, 2014 Чак и охлаждане /вентилаторче / са им сложили. Остава и да светят нормално? На ревюта, всичко е №1, но в действителност ще го разбереме, евентуално от тези които се престрашат да ги монтират и споделят после - стига да не лъжат. Чакаме отзиви от първите смелчаци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 2 Март, 2014 не го вярвам това аз.. лупа ще му трябва да това "фенерче" за да е ефективно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #6 Отговорено 2 Март, 2014 (Редактирано) Интересното е, че се предлагат лед крушки за фарове с различни цокли.. И нямат такива запалващи баласти като при ксеноните, нито някакво специално управление... Интересно каква е разликата! Редактирано 2 Март, 2014 от GS= Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Argento Vivo 1 #7 Отговорено 2 Март, 2014 Наистина изглежда примамливо,но докато не се опита не може да се каже, бива ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #8 Отговорено 3 Март, 2014 GS= В комплекта се включва: 2 броя LED лампи 2 броя запалителни устройства ето ти и запалките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове