pa4uno 0 #1 Публикувано 26 Февруари, 2014 Може ли да се поправя горната помпа на Хонда х-рв или трябва да се замени с нова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 27 Февруари, 2014 Няма невъзможни неща.Добре дошъл! Помпата се скапва от нередовна смяна на спирачна течност.Абсорбира влага,коята кара долната помпа да ръждяса и от там парченца ръжда се разнасят из цялата система.При движението напред назад се получават деруги по цилиндрите и започва износване /закъсване на К-маншетите и изпускане на налягането.Изходът е шлайф и нови маншети. Долната помпа е ефтина,докато горната е 200-300лв. Друго инфо ако ти трябва.....казвай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #3 Отговорено 27 Февруари, 2014 Рециклира се! Ама според мен проблема не е в спирачната течност..... Просто се е амортизирала. Честото сменяване на спирачна течност не ти гарантира вечна работа на помпата, така че карайте си и не се занимавайте с глупости, като се развали ремотн и Газ............ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pa4uno 0 #4 Отговорено 28 Февруари, 2014 Благодаря!Ще взема нова и така се решава проблема.За ремонт никой майстор не се наема викат ,че не може. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crazy_to80 3 #5 Отговорено 28 Март, 2014 Ремонтен комплект то Prelude 88-92 г. (буталото с гумичките о пружината) ,но външния корпус на помпата е различен. Това намерих в руските сайтове,моята помпа се оправи след смяна на спирачнара течност ,но само с на bosh спря теча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 28 Март, 2014 Сега карах харвито и на връщане почна да ми скърца педала на съединителя.Наведох се да погледна и видях,че има леко текнало Това нормално ли е ? Течността е сменяна преди 5-6к км.Ремонтен комплект има ли ? За сега ще карам така,ако течността намалее ще го мисля,че немам пари ПАК... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 28 Март, 2014 Ще проверя утре,имам ремонтни комплекти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #8 Отговорено 31 Март, 2014 Хм в Пловдив имало някакъв човек,който се занимава с подмяна на гумички.Лошото е че в момента точно без колата не мога и няма как да я оставя Теча не е по самия педал,а по стената на купето от оста.Някой.Утре ще направя снимки да покажа Педала си е същият не е хлътнал,не включвам и трудно предавки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове