Jump to content
stm

Мнение за тампони на предни носачи,биалетки и др. за CR-V ,1998 г.

Recommended Posts

Здравейте колеги

Искам мнение за някой резервни части по ходовата част за CR-V ,1998 г, 2000 куб, 128 к.с. , автоматик (ако има значение) 

1.Предните носачи долните ми казаха че са за смяна тампоните им . Едниният който бил за смяна се намира в задната часта на носача - сочи право назад , а другият които и той бил за смяна е вътрешният тампон към двигателя . 

Общо взето тези долните носачи колко тампона имат , взимозаменяеми ли са от друг модел на хонда и от къде мога да ги купя ,да кажем във Варна - ако трябва пишете на ЛС от кой магазин да го взема

Каква марка ще препоръчате за тези тампони и как вървят цените им ?

2. Кормилни накрайници вътрешни - отново ме интересува да препоръчате марка , от къде да ги купя и какви са цените (ако са ви извесни )

3.Биалетки предни и биалетки задни - видимо изглеждат еднакви -лява и дясна предна , както и лява и дясна задна . Марки , модели , цени

4,Тампони на задна стабилизираща щанга - също каква марка препоръчвате

Чудно ми е от един бърз оглед с една щанга дали е възможно толкова много неща да излязат за смяна  ?Вярно е че се чува едно потропване понякога отпред вляво ...

Да взема на първо време да сменя само тампоните на носачите (ако намера такива защото на едно място ми казаха че ги имат само в комплект с носачите ) и вътрешните кормилни накрайници ......

Много са ми важни тези тампони -кажете какви да търся и реално проблемни ли са

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Долните носачи имат 3 тампона - 2 държат носача към купето, и 1 на амортисьора.

Биалетките са еднакви лява/дясна.

Вътрешните кормилни накрайници - моите потропват леко вече втора година (около 50000 км.).

)

Марки, и цени не мога да ти кажа, тази информация не е от първостепенно значение в ЮК.

И да, за 5 минути, един разбиращ си от работата механик, може да ти каже всички тези проблеми.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всички тампони и биаледки отговора е един MOOG. Всички тампони са ти на цена около 10-12лв. Биаледките мисля задните бяха по-скъпи от порядъка на 20+лв. Тампоните и биаледките са така да се каже детско заболяване за всички CR-Vта :) Ако не искаш странни шумови и тропания отпред и отзад трябва да им следиш състоянието.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За малко повече пари...3-4 лв и 555 вършат работа :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

555 са повечето неща който съм слагал, две години и 25к по късно са като нови.

Краси, ако мога да те поправя за биалетките, имат лява и дясна задните, което пък няма никакво значение за колегата тъй като ще ги смени и двете така или иначе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sorry, сигурно е така, сменявах моите преди 4 г., и не помня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да купуваш тампони, каквито и да е и от където и да е, провери в самото Бултрако за оригинални, защото нещо много са свалили цените, специално за тампоните на този модел /инфо от приятел, който си е купил тези дни,големите тампони за отзад - 37лв/. Сравни цените и ако не е голяма разликата си вземи оригинални.

Иначе, биалетките са им на безумни цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо си мислите , че частите купени от бултрако са оригинални? Постойте пшред магазина им за една седмица и ще видите защо са свалили цените - предвид на това от къде идват части за попълване  на наличности - особено на доста по-стари модели : -)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...