Petyo Tsanov 0 #1 Публикувано 18 Януари, 2014 Колеги като цъкам копчето на километража не ми сменя на временен километраж? къде бъркам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #2 Отговорено 18 Януари, 2014 Натискаш и задържаш за момент. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #3 Отговорено 18 Януари, 2014 Ти да не си с бензиново, че майче там нещо не ставаха нещата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petyo Tsanov 0 #4 Отговорено 19 Януари, 2014 Да колега с бензиново съм и както и да го натискам и задържам нищо не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
excalibur 1 #5 Отговорено 19 Януари, 2014 Колега,аз като натискам ми се сменят 3 показания на километража. Един общо изминатите километри след това километраж "А" и при следващо натискане "В" при тези двата като задържа копчето се нулират всеки поотделно. Моят километраж е в мили защото колата е била с дясна дирекция,но не вярвам това да има значение. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 20 Януари, 2014 Точно така става-натискаш и задържаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petyo Tsanov 0 #7 Отговорено 20 Януари, 2014 (Редактирано) Колега,аз като натискам ми се сменят 3 показания на километража. Един общо изминатите километри след това километраж "А" и при следващо натискане "В" при тези двата като задържа копчето се нулират всеки поотделно. Моят километраж е в мили защото колата е била с дясна дирекция,но не вярвам това да има значение.Колега и моя е в мили колата е с дясна дирекция, но колкото и да натискам и задържам нищо не се сменя... Редактирано 20 Януари, 2014 от Petyo Tsanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1847 #8 Отговорено 20 Януари, 2014 Да колега с бензиново съм и както и да го натискам и задържам нищо не става Имаше тук някъде, подобна тема за временния километраж.Доколкото си спомням се оказа ,че при първите /бензинови/ от 2-ра генерация, липсва такава опция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #9 Отговорено 20 Януари, 2014 Точно така - натискаш и задържаш, ако искаш да нулираш временния километраж, но колегата пита как да стигне до него, а не как да го нулира. За да се превключи на дневен става с едно натискане без задържане. Ако не става най-вероятно няма дневен километраж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petyo Tsanov 0 #10 Отговорено 20 Януари, 2014 Колеги мерси за инфото значи най-вероятно нямам дневен километраж.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове