wladky933 0 #1 Публикувано 4 Януари, 2014 Колеги смених термостат понеже колата не загряваше но пак няма парно ,, откакво може да е друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 4 Януари, 2014 Има доста теми по въпроса последно време...разгледай и проверявай наред.Обезвъздуши ли ситемата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #3 Отговорено 4 Януари, 2014 Или системата ти не е обезвъздушена както трябва, или имаш запушени тръби към радиаторчето на парното, или самото радиаторче е запушено.Иначе двигателя загрява ли нормално? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 176 #4 Отговорено 4 Януари, 2014 Крачето за парното не работи или е откачени жилото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #5 Отговорено 5 Януари, 2014 (Редактирано) Погледни от долу под жабката до там стига жилото за топло/студено.Виж дали е закачено и на ръка премести лостчето.Иначе може да ти е запушено радиаторчето,аз днес промих моето и парното стана перфектно,преди духаше леко топло и като пусна вентилатора по силно истива и духа хладно.Пипни двата маркуча който влизат в радиаторчето дали са топли. Редактирано 5 Януари, 2014 от EG3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wladky933 0 #6 Отговорено 6 Януари, 2014 Погледни от долу под жабката до там стига жилото за топло/студено.Виж дали е закачено и на ръка премести лостчето.Иначе може да ти е запушено радиаторчето,аз днес промих моето и парното стана перфектно,преди духаше леко топло и като пусна вентилатора по силно истива и духа хладно.Пипни двата маркуча който влизат в радиаторчето дали са топли.с какво си го промил колега щото и моита така истива барзо и почва после студено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #7 Отговорено 6 Януари, 2014 Само с вода.Не исках да слагам препарати защото пукне ли се радиаторчето става филм.Откачаш двата маркуча които влизат в него пускаш на топло за да отвори кранчето,пъхаш маркуча с вода в единия край и то ще текне от другия.Ще излязат мизерий,дръж водата докато не текне силна струя от маркуча.После вадиш маркуча и го слагаш в другия край(да циркулира обратно)аз го държах около една минута.Събираш маркучите както си е било наливаш антифриза обезвъздушаваш и трябва да имаш хубаво парно.При мен сега като духа топло леко ми пари на ръката.Проблема ми беше същия изтиваше след 2-ра степен на парното.А като стане по студено на вън не може да се стопли в колата духа леко топло,а и като работи на място също истиваше.Та там е проблема задръстено радиаторче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
'KrAsY' 5 #8 Отговорено 1 Март, 2014 Според мен проблемът е от радиаторчето. Преди време на един приятел му протече радиаторчето, той си купи ново и нямаше парно. След това той си купи по скъп радиатор и отново му се върна топлината. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #9 Отговорено 1 Март, 2014 Даваш информация и с какво гориво караш, понеже никой не знае колко кадърно ти е монтирана газовата уредба (евентуално). От каране с лоши антифризи или използване на добавки за спиране на течове започват проблемите с парното, останалите причини са свързани с по-сериозно разглобяване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #10 Отговорено 2 Март, 2014 Когато ми текна охладителния радиатор му сипах добавка за запушване,наистина хубаво го запуши ама запуши и радиаторчето на парното....след промивката си дойде парното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове