Янушев 40 #1 Публикувано 16 Декември, 2013 Здравейте колеги. Предлагат ми Хонда Сивик 1.6 (125) D16Z6 за сумата от 1800лв. Колата няма гнило.Има си козметични проблеми ,но това е нормално за годините си. Със всички екстри е за модела. Въпроса ми е дали си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 16 Декември, 2013 Здравейте колеги. Предлагат ми Хонда Сивик 1.6 (125) D16Z6 за сумата от 1800лв. Колата няма гнило.Има си козметични проблеми ,но това е нормално за годините си. Със всички екстри е за модела. Въпроса ми е дали си заслужава.Няма газ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #3 Отговорено 16 Декември, 2013 Според мен си заслужава,провери мотора дали пуши отзад! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #4 Отговорено 16 Декември, 2013 Стига да няма някакьв проблем с мотора и е с изрядни документи си заслужава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sesk0y 26 #5 Отговорено 16 Декември, 2013 За тези пари си е много добра оферта направо я взимай,но както казват колегите виж двигателя за да не изкочи някой кусур.А това че няма газ ти е най-малкия проблем Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #6 Отговорено 16 Декември, 2013 Цената е добра , това че няма газ дава някакви надежди в твой плюс :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #7 Отговорено 16 Декември, 2013 Ако купето няма ръжди се хвърляй Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #8 Отговорено 17 Декември, 2013 Повече от сигурно е че ще има ръжди,за тази цена не може да се очаква да няма забележки.Зависи от техническото състояние на колата и какво трябва да се прави по нея,с каква цел се взима,колко ще се кара и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #9 Отговорено 17 Декември, 2013 Колата няма ръжди много е запазена.Двигателя е перфектен.Има проблем с паленето от време на време,но съм сигурен че това е от главното реле. Вече я купих колата и много се кефя. Някой знае ли какъв разход мога да очаквам горе доло. И има ли смисъл да слагам газ. И ако е да дали да е газов инжекцион или обикновена газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
redbull 160 #10 Отговорено 17 Декември, 2013 Моята в града (Варна)ми гореше 10 литра бензин и 13 литра газ.Газовото беше обикновено.Извьн градско газта ми падаше на 6-7 на сто(знам че звучи невероятно,но това са фактите).Това е при нормално каране 110-140 км в час.На газ колата си вьрвеше сьвсем прилично 180-190 км (без проблем си ги вдигаше). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #11 Отговорено 6 Януари, 2014 Вече съм газифициран Надявам се да нямам никакви проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #12 Отговорено 6 Януари, 2014 Разхода който можеш да очакваш от тази кола варира почти двойно Когато баща ми кара моята кола която е с този мотор (с малко утежнение че колата е 4х4) успява да я кара на около 8,0/8,5 градско бензин и около 8,5/9,0 газ. Аз тази кола никога не съм успявал да я карам под 10,0 каквото и да било. Стигал съм и до 13,3 на 100км. Само че доста трябва да се постараеш за този разход. За междуградско да каже някой друг че моята кола е с много къса скоростна кутия и аз малко не обичам да я карам на около 3500 оборота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #13 Отговорено 6 Януари, 2014 ...на мен разхода ми извънградско е 6.5 при скорост около 120км/ч замерена е от пълен резервоар и допълван после.Колата няма газова уредба! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #14 Отговорено 7 Януари, 2014 Аз още не съм я засякъл колко гори,но тия дни имам път към София и ще я засека на газ колко гори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #15 Отговорено 16 Януари, 2014 Днес я засякох на газ. От нас до София и обратно ми даде 7.2л газ.Карал съм по магистралата 130-140км/ч. Честно казано очаквах по голям разход. Много съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #16 Отговорено 16 Януари, 2014 Моята вече бивша D16Z6 - седан на дълго Видин - Варна ми даваше 5.8л.бензин засечено 2 пъти, пълно до пълно с нормално каране 110, 120км/ч. и един два пъти ластици 180, 190км/ч.Градски разход на бензин няма да коментирам защото е много относително, според населеното място, трафика и стил на каране !Сложих и газово (обикновенно) колата няма нищо общо с това което трябва да бъде, на газ никога не е работила добре, разхода зимата градско (при нас градското е никакво) ми е стигал доста сериозни стойности поради което я карах на бензин, в пари ми излизаше същото.Мой съвет, карай си колата на безин, ще вие много по добре и на двамата (освен ако не си с газов инжекцион)Поздрави и честито, машината е много корава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #17 Отговорено 17 Януари, 2014 Моята вече бивша D16Z6 - седан на дълго Видин - Варна ми даваше 5.8л.бензин засечено 2 пъти, пълно до пълно с нормално каране 110, 120км/ч. и един два пъти ластици 180, 190км/ч.Градски разход на бензин няма да коментирам защото е много относително, според населеното място, трафика и стил на каране !Сложих и газово (обикновенно) колата няма нищо общо с това което трябва да бъде, на газ никога не е работила добре, разхода зимата градско (при нас градското е никакво) ми е стигал доста сериозни стойности поради което я карах на бензин, в пари ми излизаше същото.Мой съвет, карай си колата на безин, ще вие много по добре и на двамата (освен ако не си с газов инжекцион)Поздрави и честито, машината е много корава...Точно поради страх от проблеми с обикновена газ и сложих газов инжекцион.Разликата във вървежа почти не се усеща. Много съм доволен с разхода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
californiaboy 2 #18 Отговорено 17 Януари, 2014 За тия пари е екстра просто , той само мотора ако е в добро състояние е над 1000 лв със скоростите така че си заслужава слагай газ преди 1 март щом искащ газово и си готов , хората са казали бензинова кола се взима не със газ особено Хонда , ако е :huh:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #19 Отговорено 18 Януари, 2014 За тия пари е екстра просто , той само мотора ако е в добро състояние е над 1000 лв със скоростите така че си заслужава слагай газ преди 1 март щом искащ газово и си готов , хората са казали бензинова кола се взима не със газ особено Хонда , ако е /> Аз вече я взех колата и вече и сложих Газов инжекцион.Мотора е перфектен,купето също.Много съм доволен и от разхода и от вървенето. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #20 Отговорено 20 Януари, 2014 (Редактирано) Здравейте Еййййй- един колега да има доволен от Хонда... Със здраве да си я караш и много безаварийни километри. Поздрави Редактирано 20 Януари, 2014 от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #21 Отговорено 21 Януари, 2014 Честито от мен колега, дай да я видим тая колица най накрая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #22 Отговорено 21 Януари, 2014 http://qnushev.snimka.bg/automobiles/d16z6.799708.32437542 за сега имам само тази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове