Jump to content
MAD DOG

питанка за гледане на 3D филми

Recommended Posts

Не мога да се оправя да подкарам на дребния анимациите на 3Д...попрочетох тук там,но още повече се обърках.Някой сблъсквал ли се е с този проблем и някакви решения...?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се каних да пусна такава тема, но ме беше срам :D Та имам 3D ТВ имам лаптоп, след туй какво правим?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като пуснете 3Д филм и натиснете 3Д копчето от дистанционното и изпише, че 3Д е включено не захапва ли ?Аз само клипчета онлайн съм гледал на моя и така от дистанционното става..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз качвам филмите на флашка и след това ги пускам на телевизора.Става доста лесно и бьрзо ,но трябва флашката да е поне 16 гб.Другия вариант е с hdmi кабел да се свьрже тв-то с лаптопа , но все още не сьм си купил кабел.Ако решиш да ги свьржеш с кабел задьлжително и двете устроиства трябва да са изключени защото от няколко места сьм чувал че има вероятност лаптопа да изгори.Слагаш кабела и след това ги пускаш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срам не срам аз изчетох цялата книжка на тв-то.На самсунга е с размер на "Тютюн".Общо взето свалям торента и го шервам на телевизора.При самсунг се ползва Allshare програмката.Блурей формата е доста тежък,но wireless 300n е достатъчен като скорост.От лаптопа до рутера съм на безжична връзка,а от рутера до ТВ-то съм с LAN стандартен кабел.Филма тръгва обикновенно на 2 прозореца.От бутона 3D избирам кой тип е :едно до друго,едно над друго или 2D>3D.Общо взето е това.При другите марки не знам как е.Варианта с HDMI кабел също става при мен ,защото лаптопа ми е с 3D и по дефолт си обръща директно ,ако филма го позвалява.Кабела трябва да е версия 1.4 и нагоре.С флашка или харддиск към юсб-то на телевизора също съм пробвал,но там има допълнително копиране.П.П.Сега видях поста на Редбул.HDMI кабела си го включвам при работещ лаптоп и телевизор без проблем...над 200 пъти не е имало проблем,макар че е редно да са угасени,но кофтито е че при палене на лаптопа при наличие на телевизор си захапва на него по дефолт и трябва да се звериш на него...

Редактирано от Markony

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TV-то е у нас само от два дни,ще го разчопля още.Свързано е към домашния комп с HDMI кабел.Картина излезе веднага,звук също.Но при 3D режим става мазало - или прожектира две картини една над друга,или повече от две...свалих май 5 различни плеъра,ни един не тръгва.Явно бъркам нещо генерално,но не мога да разбера какво.А от менюто на ТВ-то естествено избирам режим 3Д,дори има варианти и ги сменям но все тая...най-вероятно има нещо в настройките и то се отнася за филмите които теглим,защото на сайта на LG има демо филм и като го дръпнах,той си върви по мед и масло...бах маа му...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, щом използваш Компа /като подаващо устройство/ и HDMI кабел, след свързването трябва да направиш настройки Не само на ТВ-то / 3D,една до друга, или една над друга -според филма/.Също трябва да се настроиш и самия Комп /сигнала който подава кам ТВ-то - ако не е настроен евентуално/.За да ме разбереш, ти го обяснявам по-елементарно /ако го знаеш извинения/.След като свържеш кабела,избираш входа на ТВ-то /HDMI-1,2,3,....на който ще гледаш/ и на него трябва да ти се появи, това което виждаш на монитора на Компа - ОБАЧЕ образа на ТВ-то трябва да е разпънат ДОКРАЙ /хоризонтално и вертикално/ до самата рамка на ТВ-то.Имаш ли черни ленти на екрана отстрани /хоризонтално и вертикално/, няма да може да гледаш 3D,защото резолюцията не ти отговаря и точно нея трябва да настроиш от Компа / ще ти размазва, ще виждаш сенки, по средата ще ти се образува квадратно перде и т.н./.Това става, като влезеш във видео картата и в опциите зададеш на пълна резолюция сигнала за ТВ-то.Ако успееш, образа ще ти се разпъне и тогава следваш настройките на 3D менюто на ТВ-то.След като пуснеш филма, от самия плеяр с който възпроизвеждаш, също дай образа на пълен екран.Дано си ме разбрал и успех.

Редактирано от Еmicha1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно и аз съм индианец, защото правя същото като MAD DOG, слагам кабела HDMI, и тв-то и лап-а са full hd нямам никакви черни полета по краищата. Ползвам KM Player той си има 3D бутон и като го цъкам сменям режимите, Syde by syde и там другите, на тв-то цъкам бутона 3D и нищо не става виждам го както на плеяра. Май ще трябва да продължа да чета форуми, опътвания и т.н.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен ли си, че лаптопа ти е фул /всъщност това няма никакво значение/.Моя е / 1366 на 768 / и нямам никакви проблеми.И аз използвам КМ плеяр и то стара версия /2.9.3.1428 В/ и всичко си върви безотказно.Преди това бях с последната версия и я махнах,защото беше страшно глупава и тежка.Що не пробваш с -/ CyberLink PowerDVD Ultra v12.0.1905.56 RePack/ защото и на нея всичко ми върви.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурен съм 1920х1080 тв-то и то е сложено на 1080. Ще опитам довечера пак с втората програма. Мисля да зема и някакъв още по дебел кабел HDMI че тоя явно малее.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момци...след безброй хватки и чалъми...тръгна говното.Значи поне при МЕН тръгна само и единствено с PotPlayer.Всичко останало си е както го изкоментирахме вече.HDMI кабел и т.н.,подвързва се,пуска се ТВ-то на 3Д режим,пуска се филма и треа да баца!ЗАБЕЛЕЖКА:при мен опитно беше установено че нещата се случват само и единствено при положение че още като пусна филма на компа го разпъвам веднага на цял екран (на компа) и тогава ми се получава както трябва картината на ТВ-то...алелуя!Кой да се сети...налучкахме го след безброй опити.Успех ви пожелавам.

Редактирано от MAD DOG

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам при мен най бързо и безотказно става с флашка,тръгва без грешка.И аз съм с LG но още не съм пробвал през лаптопа.Понеже незнам до колко големи 3д филми могат да ми тръгнат понеже лаптопа е на три годинки вече и е старичък.Но на телевизора през флашката съм пускал по 8-10 гигабайта филми и няма грешка.За по големи незнам.

Редактирано от велизар

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...