DragooNArT 12 #1 Публикувано 25 Ноември, 2013 Здравейте,От няколко месеца съм горд собственик на хеч японка EJ9. Преди седмица се накачулихме 4 маимуни в нея и се оказа ,че при минаване през дупки и дори леки неравности в задната част на окачването се чува едно доста притеснително прищракване.След преглед от кварталните майстори установиха ,че са тампоните на окачването.Като първа кола ми се иска да я поддържам и да я "стегна" хубаво , та съм решил да сменя всички тампони на задната ос.Проблема който срещам е ,че немога да ги намеря а и незнам кои са всичките за да ги закупя.Гледах ,че от америка продават полиутеранови тампони ,но четох ,че се износвали бързо и били по твърди та съм решил да са "стокови" до колкото е възможно.За носачите големите тампони се намират лесно ,но другите хем немога да разбера кой,кой е хем немога да ги намеря повечето. Моля дайте съвет как би било разумно да процедирам в тази сутиация. Благодаря предварително Поздравй,Николай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abcivic 1 #2 Отговорено 25 Ноември, 2013 Полиуретановите тампони са практически вечни. Не знам кой ти е напълнил ушите с лимонада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e4omir 49 #3 Отговорено 26 Ноември, 2013 Сменял съм и на двете ми хонди двата големи тампона на задните носачи. Стокиви от Хонда са около 50 лв бройката и ги карам вече 100 000 км, като сега отново са за смяна де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2247 #4 Отговорено 26 Ноември, 2013 Полиуретановите тампони са практически вечни. Не знам кой ти е напълнил ушите с лимонада.Ако се поддържат!Почистват и гресират наново.Нищо вечно няма... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abcivic 1 #5 Отговорено 27 Ноември, 2013 Ясно. Колкото и да е - повече издържат от обикновените. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1016 #6 Отговорено 28 Ноември, 2013 Няма нищо вечно а полиуретана ако не го смазваш , след 2 години пак ще го сменяш.Даже стандартен тампон афтърмаркет ще ти изкара повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове