Jump to content
Executor

Пластмасов или метален колектор

Recommended Posts

Здравейте. Карам d14a7 англичанка. С пластмасов колектор е. Сега един колега ми дава колектор с дросела и инжекторите от d16z6 . Има ли смисъл да го сменя. Не карам на газ и нямам и намерение да слага. По неговите думи колата щяла да тръгне по-добре. ?? Гледах размерите на дросела същите са 56 mm (моя лично съм го мерил). Другия го проверих в google. Да има разлика в инжекторите. Но ако постъпва същото количество въздух..............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

слагаи смукател от з6 -100% ще е по-добре

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но от къде ще дойде по доброто ? В смисъл отвора за въздуха (дросела) е същия. ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами трябва да разрежеш 2-та смукатела и ще видиш разликата, демек вътре г/д нямат нищо общо мисля че имаше и писано в форума за размери..

Редактирано от Bender

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами трябва да разрежеш 2-та смукатела и ще видиш разликата, демек вътре г/д нямат нищо общо мисля че имаше и писано в форума за размери..

Добре. Вътре са кухи и двата :) . Отворите за въздух са еднакви. Освен, че тоя от от D16Z6 е като че ли по голям. Може да се разберем с това момче да го пробвам да видя как ще е. И тогава да го купувам. Мерси все пак.
  • Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега дроселите може да са еднакви но ти казвам че вътре в самия смукател е разликата,плениум,рънари,дължина и дебелина вътре ,както сам казваш пробваи пък ще видиш слагаи го смело!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предупреждение- ако не искаш да удавиш колата с бензин, при монтажа на колектора си смени инжекторите. Инжекторите от d16 са 240 кубикови, а тези на D14 са (предполагам)190cc.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не слагай смело,нищо няма да спечелиш!Лично мнение.Минах по този път и бързо си върнах оригиналния всмукател.Размера на дросела и ранърите е еднакъв с на д16з6, а пленума дори е по-голям!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ще пробвам и ще ви кажа какво ще стане. Няма да бързам да го купувам.Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...