plamenht 3 #1 Публикувано 7 Септември, 2013 Искам да питам някой купувал ли е този комплект http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=157 и ако да доволен ли е .Аз карам англичанка и мисля да го взема за отпред,че съм с ръчки.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 11 Септември, 2013 по добре си намери читави оригинални ... някоя морга и си ти .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #3 Отговорено 12 Септември, 2013 Mickelangelo, ти значи, не си търсил механизми за предните стъкла за тея сивици... Цените за втора употреба са потресаващи.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1577 #4 Отговорено 12 Септември, 2013 А как са цените на стъклоповдигачите от Rover 400 след '96-а?!Щото са същите. Или бъркам?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 12 Септември, 2013 Оригинално колега, ще си спестиш главоболия, но трябва да ги огледаш добре преди да ги слагаш, че много от тези втора ръка имат износена втулка на 2-те рамена и настройката става кошмар, ако не знаеш точно как да я направиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #6 Отговорено 13 Септември, 2013 (Редактирано) Евтиното винаги излиза по скъпо .. skuck Редактирано 13 Септември, 2013 от Mickelangelo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #7 Отговорено 14 Септември, 2013 Точно тези механизми на англичанката са им слабо място - аз в момента имам проблем с тях, започнаха все по бавно да вдигат стъклата, но ако си намериш читави може би ще е по-добър вариант от китайчето . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове