Jump to content
Victory

Хонда с гарантиран произход

Recommended Posts

Здравейте! Не открих подобна тема в търсачката и затова пускам нова,ако съм сгрешил нека бъде изтрита. Искам да получа информация дали в България се внасят автомобили Хонда с гарантиран произход. Такива които са били проверени и с реални километри. Пример, селект на мото-пфое за Форд. Като вносители знам единствено Бултрако не знам дали предлагат подобни автомобили. Спрял съм се на модела CR-V (от старите - 2000-2005г.) и искам да я купя знаейки какво купувам. Ако можете да ми предложите други идеи за подобна покупка или покупка в която няма да бъда напълно излъган(авто-къща,с репликите "Братле, на 80 000км е", а тя е на 180 000) ще бъда много благодарен. Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като прочетох темата за субару-то не знам вече кое е гарантирано и кое не е за автомобил 2-ра ръка.А и ако взимаш кола 2000г. както си написал т.е кола на вече 13 години не знам кой може да ти гарантира реалните и километри освен бабата която "уж" я е карала само почивните дни.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, много си прав. Но все пак ми се иска да е нещо малко по сигурно....А иначе на мен ми се иска да е нещо по ново, но бюджета ми до 10 000лв.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и смешно да звучи , ако съм на твое място бих събрал още някой лев и да си купя нова кола от сорта на Great Wall.Имаш гаранция 5 години , платил си я кеш т.е не мислиш за лизинг и си спокоен.Естествено , че няма как да сравниш CR-V с градска кола но пък ти да си си пръднал първи на седалката си е друго.Кола на повече от 10 години винаги ще има някакъв дори и лек проблем я във визията или пък технически.Трябва да преглътнеш нещо :) Сега доста колеги биха казали "Ама то има 8ма ген Сивик за малко повече пари".Е да , има но както Форд е казал "Най-хубавата кола е новата кола" е бил много прав.

Редактирано от Mkilla
  • Нагоре 2
  • Надолу 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за най хубавата кола да е новата съм напълно против , зависи от колата . Ами да си купи Лада Нива тогава чисто нова , а аз ще си купя едно ЦРВ за същите пари , и да видим кой ще се кефи повече .Нека да си е чисто нова и нека си пръцка в нея , а аз ще седна на вече пръцкана седалка :D .

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля ,че една кола ( дори и 13 годишна ) има какво да " скрие" при един малко по обстоен преглед : Ходова част ,двигател , интериор и екстериор плюс едно добро първоначално (за теб ) обслужване ( масла ,ремъци ,филтри ) и колата е готова .Части и системи като съединител ,свещи ,диференциал ,климатик и т.н. могат да се скапят и на 100 и на 200 хил. а понякога и по често т.е. тях не можеш да предвидиш ! Намери си точната като бюджет и нужди марка и модел (спрял си се на ЦР-В - браво от мен Публикувано изображение ) и после просто не бързай докато не намериш стегната и "здрава" кола ! Успех !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо но какво против Лада Нива ? Нивата е доста по-проходима от CR-V и разните такива джипчета от този клас.Иначе да , интериора руснака го е правил с теслата но пък в зимни условия , особено в планината Нивата грешка няма каквато всъщност е целта и на един така наречен джип.

Редактирано от Mkilla
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest

Извинявам се на колегата, че ще отговоря в темата му, но не мога да се сдържа. Геодезист съм и карам Лада Нива по цял ден. Ходил съм на места, където нито едно CR-V никога, ама никога няма да припари.

Веднъж един отворко с CR-V 3-та генерация някак допълзя до обекта с неговата по утъпкания сняг, но трябваше да обърне на 40-50 см. неутъпкан за да може да се върне. Е, няма такъв смях (за мен срам, защото беше Honda и просто отказавах да повярвам на това, което виждах; то беше едно виене, прещракване, боксуване... не е за разправяне). Преди това онзи ми кърши стойки, че едната му гума била струвала 800 лв., били 4 еднакви, щото то нали било 4x4, не знам си к'во... Ами в неутъпкания сняг просто се нас.ра. С колегата едвам го избутахме, наистина беше голям зор. И после онзи вика: "А ти как ще излезеш?", при което влязох в баба Ливада (викаме й така защото вече е 8 годишна, а за служебна това е много) и му я извъртях в най-дълбокия сняг, при което онзи само успя да вдигне един палец и нищо повече не каза.

Така че има си коли за всичко и това, че CR-V-то е малко по-високо не го прави високопроходимо. Това си е един чист паркетник с който евентуално може да си ходиш за риба по-някой по-черен път, нищо повече. Нива-та може да не е комфортна (но ма мен това не ми прави абсолютно никакво впечатление), но върши страхотно работата си и единствено това е от значение. Ако избирам между CR-V и Нива, то винаги ще заложа на Нива, особено пък нова.

И за да не съм съвсем извън темата: Аз бих търсил кола от човек в Германия. Не автокъща, а частно лице. Пак няма гаранция, но вероятността да намериш нещо читаво е голяма.

Иначе Бултрако предлаганите от тях коли ги публикуват тук. Понякога има повече Civic-и, понякога Jazz-чета, а сега има два Акоредеона и 3 Инсайта. А и след като съм чел за отношението им към колегата, който се беше върнал от САЩ и искаше да продължи традицията да кара Хонда, но в крайна сметка избра Мазда, някак самата идея за кола от Бултрако...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Апостолов в Бургас предлага коли с гаранция втора употреба говорим...Погледни сайта им.Иначе най добре си е от Германия от частно лице.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest

Гледам, че колегата е от София. Ако не е вариант да се отиде до Германия, то тук има някои читави автокъщи, които внасят по поръчка и дават гаранции. Да не прозвучи като реклама (защото не е), но аз щях да си вземам кола от ето тези. Тъкмо я бях харесал, вечерта ми звъннаха, че заминавам командировка, на другия ден само бегло я разгледах на тръгване, върнах се след 2 дни и вече я бяха продали. :)/> Двама колеги обаче си купиха коли от тази авто къща и са доволни. Аз лично автокъщата я следя и не съм виждал лоши отзиви за тях. Предполагам има и други такива автокъщи, не са единствените.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продължавам да разводнявам темата ,но и аз да се изкажа. Нова кола - НИКОГА! И точно с този пример Great Wall от колегата по-горе с две ръце съм против. Изключително дървена,безчувствена,безхарактерна и т.н кола. Това,че ти дават гаранция 5 години абсолютно не значи ,че няма да имаш проблеми. Утешението ,че няма да плащаш не компенсира губенето на време и нерви. И в крайна сметка 13 годишна Хонда носи 20 пъти по-голям кеф от шофиране и от всичко изобщо.На другия полюс -нова кола висок клас премиум марка - 100 бона. Същата 2 или 3 годишна на половин цена. Ще е по-лоша ли? Толкова по-лоша ,че можеш да си вземеш 2 вместо 1? Тоя дето е пръцкал на седалката отдавна е забравил,че го е правил ,а самата седалка отдавна е изветряла ;)

  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако избирам между CR-V и Нива, то винаги ще заложа на Нива, особено пък нова

Силно изказване, явно защото си геодезист и гледаш от своята камбанария. Не разбрах само, това изказване важи само ако избираш СЛУЖЕБНА кола или и за ЛИЧНА? Не всички са геодезисти, офф роад манияци, монтажисти на ретранслатори/антени/релейки и т.н., че да им е нужно перфектния всъдеход от типа на дифендър, унимог, g, ленд крузър.... и в краен (като най-бюджетен вариант) lada нива. Ако не си с подобна професия, не знам кога пак би твърдял това, че "винаги ще заложиш на нива, особено пък нова". Повечето купуващи CRV го ползват (а всъщност това е и идеята на този автомобил) за градска кола, с която да катерят по-удобно бордюрите, да се възползват от относително меката за класа возия, вътрешен обем, да излезнат извън града да си свършат работа и най-много да отидат до поляната през Неделя да си постелят родопското одеало и вестник върху пикник масичката (постиля се, да не се окапе с лютеница ;)/>/>/>/>/> ) и да си направят пикник със суха храна и студена бира. Замисъла на "Comfortable Runabout Vehicle" (пълното име криещо се зад съкращението "CRV) е да е перфектния компромис между практичност за ежедневно ползване, относително ниски, относително здрава и непретенциозна - машина за всекидневие и излизане на малко по-груби пътни настилки (или липсата им), това е. А че някой който иска да практикува "офф роад катерене" като хоби или някой си мисли, че щом една кола е нова, то това автоматично я прави по-добра в дадена ситуация спрямо подобна (примера ти за онзи с новото CRV 3 и "ливадата") и не знае възможностите на машината която има си е лично негов проблем. Но това не прави CRV по-лоша машина от нивата и е чисто тесногръдие само защото в само една единствена ситуация нивата се справя по-добре от CRV и затова трябва да оплюем, осмеем и категорично отхвърлим CRV-то - това е несериозно, тесногръдие, глупост. Не виждам защо трябва да се плюе CRV и да издигаш в култ руското изчадие адово, само защото си попаднал на някакъв самохвалко и ти си имал правилния инструмент, за да му докажеш (кому е нужно), че той греши.Нали знаеш каква е разликата между лошия, добрия, по-добрия и "най-добрия" всъдеход (ако искаш ги степенувай като CRV, "самурай", Нива, УАЗ-ка и УНИМОГ) - разликата е, че колкото е по-сериозен, толкова по-сериозен трябва да е и трактора/багера, който да ги изкарва от затъването.Съжалявам, че навлизам в този дълбок и безсмислен OFF TOPIC, но просто не виждам защо трябваше темата да се превърне едва ли не в "CRV срещу NIVA" (по-точно репликите след мнението на Стамен да бъдат от такъв характер, един вид да има обидени на тема нива, при положение, че не съм адвокат на Стамен, но аз го разбрах много ясно какво искаше да каже - че по-добре изпитана стара кола, от колкото чисто нова, но най-евтината и посредствена, но други явно друго разбраха), при положение, че ние сме автомобилен форум, а не OFF ROAD форумът, т.е. масово хората тук имат интерес да ползват кола за обикновени, средностатистически ежедневни нужди, не за специфични потребности (за които определено NIVA-та е по-правилен модел, CRV-то не е правено за чукарите, това е повече от ясно) и нямаше нужда да ни обясняваш как те е било хем срам, хем те е избивало на смях, като си гледал еди каква си ситуация.Истината е, че нито CRV, нито Нивата, нито ленд крузър, нито ленд ровър, нито G клас за "джипове". Ранглър, Чероки, Командър - това са "ДЖИПОВЕ". Престанете с това изказване на даден клас автомобил да го наричате "джип". Тази дума е търговска марка, която българите я дъвкаме от времената на комунизЪма от чиста проба глупост и незнание. Правилно е "SUV", ако щете паркетник, кросовър, офф роадър, ако не си падате по думи чуждици просто "всъдеход" или "високопроходим автомобил". Като чуя някой да нарича дадена кола "джип" която не е произведена от "Крайслер корп." и направо ръкопляскам (по подобен начин Виетнамците наричат "Хонда" всяко двуколесно МПС). По темата - нищо не мога да помогна и да дам мнение. Кола втора ръка си е котка в торба като цяло - не знаеш какво купуваш докато не се мине време. Човек трябва да гледа, преценява, премисля и ако го устройва чак тогава да плаща. Винаги трябва да има компромис, въпроса е всеки сам да реши за себе си (като тръгне да си купува кола втора ръка) с кое би направил компромис (едни биха направили компромис с външния вид, защото са добри тенекеджии, други биха купили кола с проблем в мотора, защото са добри механици, трети биха преглътнали трето нещо и т.н.). Гаранция, гарантиран произход... това си е чиста самозаблуда, да се успокояваш че имаш сигурност, в един не сигурен свят ;)/>/>/>/ Редактирано от ADH-Honda
  • Нагоре 2
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ADH-Honda защо се занимаваш и отваряш очите на хората, остави ги да си пътуват с ладите и да возят семействата си в тия високо проходими ДЖИПОВЕ .Тия прехвалени кенефи Ниви , Уаз и т.н. ми е бактисало да ги дърпам постоянно като ходя на лов ( за инфо карам toyota land cruiser 80) . Защо го обърнахте на проходимост и служебни коли.Говорим за лична кола която се ползва всеки ден , или почти всеки ден , кола за разходки из БГ и т.н. Е как ще сравните тоя боклук Нивата с ЦРВ-то , вие нормални ли сте . Ще тръгна да пътувам Варна -София с лада нива или с ЦРВ ? или ще си кача семейството в лада нива или в ЦРВ ? кви работи говорите направо съм потресен .

  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за мненията! Бих се радвал да чуя още мнения, съвети и препоръки от къде е по-сигурно да купя този автомобил. Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам си от София , харесваш си кола , караш я в доверен сервиз , където знаеш че няма да те подведат , правят и цялостен преглед , техническо състояние , удари и т.н. и ако ти дават зелена светлина действаш , ако не продължаваш да търсиш. В момента пазара е затрупан с коли , така че кеша като е в джоба и ако не избързваш ще си намериш читава кола ...Успех ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не казвам Какви Хонди с" Гарантиран произход "са продавани в БГ и от кой щото ще ти настръхне косата Публикувано изображение/>/>

 

Верно може и на читава да попаднеш,

но това не означава че като купиш с "гарнатиран произход" и то офицялен Хонда търговец не трябва да си провериш колата на 100 процента !

 

Ако имаш пари за Харчене намираш си кола от mobile.de от частно лице и отиваш да си я харесаш на место.

Ако не дебнеш от Италия със здрави ламарини Публикувано изображение/>

 

Е не очаквай някой да ти каже че има "ВЪЛШЕБНО МЕСТО" за купуване на читави коли.

Поне имаш обаче читави сервизи в София - Омбре и ЮБИ КО.

 

 

Относно БГ - читавите коли в София са доста малко, повече има като че ли в района около Пловдив и Плевен.

 

Ако все пак настояваш да си купиш кола карана в БГ - като чисто нова трябва да дебнеш някой които преди да я върне в Бултрако примерно да я купиш от него. Щото като отиде в Бултрако цената и скача с още 30 процента поне или друг Офицялен сервиз независимо на коя марка автомобили. нали и те хляб ядат трябва печалба и за тях. А ги изкупуват на смешно ниски цени.

 

Примерно купуваш си чисто нова кола за 45 000 лв бензинова и след 6 месеац разбираш че искаш дизел щото си навъртял 20 -30 за този период. Отиваш връщаш колата в Офицялния дистрибутор но с доста по ниска цена от порядъка на 10 -15 к минимум.

 

След това обаче си вземаш с кеф дизелчето вече за 50 000 лв. щото дизелите са по-скъпи ....и си се набутал обаче едни 15-20 к за тази подмяна на чисто новата ти кола .

Естествено бензиновата която си върнал я продават веднага за 40 000лв и я обявяват за демострационна или нещо подобно.С гарантиран произход и вече превъртени км. Щото коли с над 5-6000 км вече се водят за стари/ употребявани Публикувано изображение!

Редактирано от iso_eu
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам възможност да отида до Германия за да я взема но някой дали може да ми внесе след поръчка. Изпратих допитване до автокъщата предложена ми от колегата kolyo но нямам отговор все още.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ТО да си купип кола 2ра ръка и да си сигурен е като да си вземеш каквото и да е 2ра ръка и да му се довериш - няма как да стане .От където и каквато и да вземеш , винаги ще имаш разходи по нея за обслужване поне ... Неудряна кола и не нае..на жена няма :D Въпроса е след удъра как са я направили . Ако колата не е ожулени на места брони , това трябва да те светне , че е правена , но както Боса каза - избираш си кола , караш я в сервиза и ти казват какво има на този етап за правене по нея . Ти вече си решаваш.На мен 2010г , когато ми трябваше кола си избрах най - евтината в движение . Купих си сивик 94г за 1300лв . Имаше за правене , но накрая се оказа , че за общо 2500 карам перфектна кола , каквато не намерих на тази цена . Избери си 2 - 3 коли , огледай ги на място , махни едната , която не те кефи . На 2ри оглед закарай тази , която повече те кефи от към екстри , двигател и цвят и , ако всичко е наред и те устройва направо я купувай . Успех и да се похвалиш .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И от къде да си избере кола пита човета ВТОРА УПОТРЕБА, а не 3-та радост.

 

Колега за кола над 3-5 години трудно могат да и се хванат спатиите и да е на един собственик- цената ще е висока!

В смисъл който си купи чисто нова кола рядко ще я кара над 5 години даже много рядко. Та в този ред на мисли от която и автокъща да вземеш от БГ колата минимум ще е 3-та ръка или от първи собственик но със здрав и замазан ремонт Публикувано изображение! Как да и докарат инъче по ниска цена отколкото в чужбина ?!

 

Пък тези които те съветват че с оглед ставало - да ти намерят кола втора употреба не съм много съгласен - щото такива коли ако се внесат веднага заминават за свои хора Публикувано изображение Никой не може ти каже на 100 процента колко са и износени лагерите примерно, всичките огледи са едни предположения, а собственика ставаш ти !

 

Останалото е за ремонт - но нали и автосервизчетата трябва и те работа да имат хората Публикувано изображение/>

 

От къде да избереш 3 коли че да им правиш оглед ???? Трудно се намира читава кола ВТОРА УПОТРЕБА - недей да бързаш, както ти казах огледай се някой ако си я е купил чисто нова и сега иска да я смени пак с чисто нова.

Такива обяви излизат понякога в българското мобиле но трябва да имаш късмет и набито око- че 90 процента са бараки.

 

Ще си отговориш на много въпроси ако сравниш цените на колите от mobile.de и тези в България, верно ще ти кажат ама ние ги купуваме по 20 на веднъж и имаме отстъпки. Но отстъпката не може да е 50 процента Публикувано изображениеПубликувано изображение/>/>

 

Сега ако искаш някой да ти докара кола отвън без да си я видял на живо и пробвал пак има рискове - да не кажеш ама това не ми харесва онова...

Но по принцип има много хора които докарват коли по поръчка - за 500 - 1000 евро от Германия плюс цената от mobile.de.

 

Въпроса е ако се спреш на този вариант да намериш човек, който да е сигурен - а не от обяви Публикувано изображение

 

ПП Според мени bomito продават бая таратайки .

Или пък ако си търсиш кола за ремонтиране е друг въпроса Публикувано изображение/>

Щом в Англия и Германия където има много сериозни санкции за автоджамбази които прикриват изминати километри и дефекти и продължават да лъжат , смятай за какво иде реч в БГ.

 

И не на последно место на кола извън магазина недей гледа километража въобще - просто го забрави че съществува !

Измити и лъснати двигатели на бензинови коли също не гледай Публикувано изображение

А и още нещо - какво означава "гарантиран произход" - пак автоджамбазки хумор. Че не екрадена ли означава или какво ?

тя може да е на 1 собственик и да му знаем и цялата фамилия ама ако е оставала без масло или антифриз кво правим ?:lol:/>

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е Вие колега как си избрахте колата :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всяка една кола носи различно удоволствие :)Да , прави сте , че CR-V или HR-V са идеални за качване по бордюри и за пикник в тревичките но обяснете на чичака който е на 50 години , че не се казва вече джип а SUV.Смешно или не , доста от "джиповете" вече са паркетници а тези , които заслужават името си или струват доста повече или пък са с поносима цена но нямат комфорта който се очаква.Нямам абсолютно нищо против CR-V.Второ , иска запазена кола на реални километри в перфектно състояние на 10 и повече години.Еми не знам как би се случило и какъв луд късмет трябва да извадиш за да имаш перфектният стар(нов) автомобил на тези години.Като сложиш обслужването , гумите ( 90% от случаите трябват 2 комплекта ) , акумулатора ( защото ти продават такъв на години колкото е колата ) + регистрациите ( ако е "нов внос" ) или прехвърляне , застраховки , еко такса ( ако се налага ) + заделени някакви пари за непредвидени разходи по колата и в крайна сметка цената от примерно 10-11 хиляди литва на 13 и отгоре.Еми да , аз лично бих си купил Great Wall за още 1000 лева ако съм пред такава дилема.Да , няма да качвам Витоша или да се кефя зимата на 4x4 но ще карам нов автомобил който няма да го мисля в следващите 5 години.Това е все едно да избираш стара пералня на 6 години whirlpool и нова Neo.Естествено , че ще взема Neo поради факта , че е ново и не ме интересува 2-3 години какво се случва т.е дали ще се счупи или спре.Съжелявам , искам да карам Хонда но пазарната им политика е изключително крива и вместо да те накарат да си купиш нова такава то напротив , те те принуждават да се оглеждаш в останалите марки с доста по-добри цени и условия.В крайна сметка автомобилът служи на човека а не обратното или поне така мисля.

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно ми е Вие колега как си избрахте колата Публикувано изображение

 

Хондата ли ? Публикувано изображение/>/>

Купих я от мой много добър семеен приятел - а той я беше купил от Бултрако чисто нова но като си взе Новия модел SUV ми я продадеПубликувано изображение/>/> - вече нямаше место в гаражите си Публикувано изображение/>.

Естествено знаех че е японска сглобка и имах много добри впечатления както за возията.

 

Преди години след като вече не можех да си купувам нови кола се налагаше да карам коли втора употреба и доста ги изучих нещата - живота учи много....е и приятели ралиткаджии помагаха...

 

Относно новите и евтини коли продавани в БГ истината е друга - докато не свърши гаранцията ходене по мъките само, след това пък ремонти наново !

Навремето когато Промобил беше офияцялен вносител на Рено - много от чисто новите коли се подбираха от Франция със транспортни дефекти и тук в БГ във Велико Търново ги поправяха и пак се продаваха за чисто нови Публикувано изображение

 

Българския пазар не се е променил никак в това отношение - масово се вкарват коли с дефекти и ниско качество предназначени за БГ !

 

А относно пералните имам една перфектна Zerowat италиянска ама истинска със всички екстри - даже 90 процента от новите висок клас нямат такива екстри

е да Ви кажа не си я давам защото работи перфектно и надживя други чисто нови 2 за по 700 лева едната Публикувано изображение

 

Това че купуваш нещо ново то не значи че ще е здраво особенно ако е нисък клас. Ниския клас си е нисък с големи проблеми.

Имах едно рено и една дачия с абсолютно еднакви двигатели и т.н. ами да ви кажа Дачията първо имаше проблеми със скоростите после и с двигателя пък за вървене по сняг да не говорим. Инъче абсолютно еднакви и чисто нови купени. И на пръв поглед с еднакви двигатели и трансмисии и окачване но с едно условие за Дачия компонентите за да са по евтини бяха просто с по ниско качество. То как да стане хем ново хем евтино - ами лесно се чупи тва е.

 

Безплатен обяд нема.

 

Но пък немските тарамбуки, които са със строго заложени пробези които от там нагоре задължително нещо е за сервиз не ми допадат. Едно време беше друга хавата ама няма вече такива коли.....

Като ученик баща ми ми купи Голф - 2 врати 1.6 четри фара на 9 години от Австрия за крупната сума от 1000 Дойче марки отделно мита , акзици и докарване. Тази кола и направихме над 250 000 км в БГ като единствено и се смениха гумите, два лагера предни на главините , съединител и притискател и два амортисьора. А беше само на 140 000 км истински обаче Публикувано изображение/>. След многото каране я продадох и вървя още много тази колица...а на светофарите правеше пушилка...верно друсаше но вървеше ...

 

Е вече такива здрави каручки няма - колкото по нова година толкова ценните и цветните метали в автомобилите намаляват и от там здравината е 0.

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, но бих желал да чуя още малко по-точни мнения. Знае ли някой има ли фирми които продават проверени автомобили с гаранция. Става въпрос за CR-V. И препоръки кое е важно да се провери в една автомобил.

Редактирано от Victory

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю явно имаш огромно желание да попилееш купчина пари за няколко фалшиви изречения ...?

 

Явно не ти хареса истината че няма такава фирма ....в БГ

Публикувано изображение/> точно ...

или искаш някой да те поизлъже ?

Търсиш извън България инъче - гаранция "ФРАНЦИЯ"

 

И като ти кажат -подведъд с гарантиран произход и гаранция и в един момент фирмата се окаже че не и дреме какво ще направиш ? Ще ходиш по дела да доказваш как са те излъгали ? Я се събуди живееш в БГ може би ?!

 

То с чисто новите коли има проблеми с гаранцията в БГ ти за стара кола питаш Публикувано изображение/>

 

Проверяваш колкото се може повече компоненти.....бензиновите двигатели са склонни към прегряване ако се карат с кофти и гъсто мало....

Според мен е добре да избягваш - стриктно измити двигатели лъщящи и блестящи от чистота ....изглеждащи на ВЪНШЕН ВИД като чисто нови !

 

Не се притеснявай за резервни части - морги бол и те трябва да се хранят....

 

Съвет - бегай далеко от Горубляне Публикувано изображение че ще станеш редовен клиент на някой майстор.

 

Нека колегите да кажат и те какво мислят.

 

ПП Много ми е интересно фирма която внася коли трета употреба от ТРЕТИЯ СВЯТ - как и кави гаранции дава ??? И какво покриват точно и при какви условия ...

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе каква гаранция за кола на 10 години.Ще дадеш ли еднаква гаранция на нещо работило 10-12 години с такова току що сглобено ? Колегата да ме извинява ама ако иска нещо да му е гаранционно да ходи да си го купи от магазина както съм го написал и горе.Отиваш и гледаш по автокъщите , по възможност минаваш през сервиз и караш.Не знам дали има въобще такива автомобили на по 10 години с гаранции.Има проверени коли като за пример ще дам Тойота които продават такива на по 7-8 години че и отгоре но там също нямаш "гаранция" за него.

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...