Triple "H" 47 #1 Публикувано 19 Август, 2013 Привет! Не мога да пиша в "технически .." и " Хонда спорт и тунинг". Въпросът е защо и не трябва ли нещо като известие от някъде, примерно от музиканти с претенции за модератори, точно в технически?!? Едни от най-големите леваци са музикантите! 1 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 19 Август, 2013 Добър вечер другарю и драги радиослушатели. Предполагам имате предвид моята особа, и се опитвате доста нескопосано по косвен начин да ме обидите. Вие сте носител на престижната титла Мистър компетенция, резултат от доста положен труд в разделите Технически и Спорт и тунинг. Тъй като вече сте го разбрал, явно няма нужда да ви се съобщава тепърва.Имате пълната свобода да се развихрите в разделите Общи дискусии и Офтопик. В случай, че не сте съгласен, моля запазете мнението за себе си. Смяната на статуса на даден потребител не става еднолично, а е резултат от дискусия на модераторският екип.П.с. Ще ви очаквам на някоя среща (седмична/месечна) във София или Враца (където ви е по-удобно) да обсъдим кандидатурата ви. 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 19 Август, 2013 Я групата пораснала 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #4 Отговорено 20 Август, 2013 ... Смяната на статуса на даден потребител не става еднолично, а е резултат от дискусия на модераторският екип. П.с. Ще ви очаквам на някоя среща (седмична/месечна) във София или Враца (където ви е по-удобно) да обсъдим кандидатурата ви. Страшна дискусия сте спретнали, няма що.Миямото участва ли, Фена или друг, който разбира за какво се пише или знае нещо?!? Дай пример за това, което твърдиш в "технически ..." и "Хонда спорт и тунинг"! На кого дадох грешно / неправилно / мнение??? Явно всичко е субективно и свързано само и единствено с твоята персона... Не ходя на срещи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #5 Отговорено 20 Август, 2013 Като мнение +1 Друго към колегата няма какво да допълня . Само ще му дам един съвет : Не се впрягай . От ден на ден форума запада и тези групи / на каквато и аз съм член / само допринасят за това !!! Ама щом така иска / т ... 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #6 Отговорено 21 Август, 2013 Точно за да не запада форума с некомпетентни мнения от хора които обичат да дават съвети, без да имат необходимите знания, се стараем да ограничаваме писането на "вредна информация". Това че не сте тотално баннати, а просто ограничени до някаква степен трябва само да ви радва. Решението за поставяне в ограничителна група на дадено лице се обсъжда с целия модераторски екип. Това ограничение не е за постоянно, но от вас зависи до кога ще продължи. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #7 Отговорено 21 Август, 2013 ПРИЛАГАНЕ НА ПРАВИЛАТА 9. Предупредени за нарушение потребители, които се опитват да съберат подкрепа от форума за нарушението си, получават неподлежащ на обжалване бан. И на двамата с наказанията ще припомня само този член от правилата за да ги подсетя че си затваряме очите по-често от необходимото! Има поне по още един по който можете да си го "отнесете". Но ние сме толерантни за разлика от вас, но и нашето търпение си има граници. Вие обаче все по упорито се опитвате да я откриете, ще ви посъветвам най-сърдечно да не го правите. Както и да спрете да пишете подобни теми. Възползвайте се от личните съобщения! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #8 Отговорено 21 Август, 2013 И добре , аз да попитам само : Колко време е ограчението , ако не е тайна ? Вече чак забравих от кога съм в тая група . Е сега не мога да видя даже и кой ми е дал минусче - нямам нужните права за да разбера на кой да благодаря Всички видове наказания си имат срок . Тук обаче няма такова нещо ... Защо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #9 Отговорено 21 Август, 2013 (Редактирано) Точно за да не запада форума с некомпетентни мнения от хора които обичат да дават съвети, без да имат необходимите знания, се стараем да ограничаваме писането на "вредна информация". ... Ехо, дай пример от моите мнения кое е "вредна информация"! Админа, какво ми е нарушението?!? Редактирано 21 Август, 2013 от Triple "H" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #10 Отговорено 21 Август, 2013 Аз няма да ти давам примери с невярна информация,но със заядливи твои коментари и такива които са спам мога да те затрупам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #11 Отговорено 22 Август, 2013 Приютелю, позволи ми и аз да изкажа мнение по темата. Може да си технически грамотен, може да си всичко ама с това отношение няма да стигнеш далеч. Да, лично съм те питал за някои неща и си ми помагал - факт! Благодаря за което.Но поведението ти във форума е неадекватно. Кало пусна тема с въпрос, съответно нямаше конкретни отговори. Метна се на сляпо, снима и обясни резултата от направеното за да е полезен на другите някой ден и ти с цялото си величие дойде и се изсра (без извинение) на метеното. Само за няколко часа преди да реагираме със зачистване на темата беше награден с орицателен вот -10 от потребителите. Сам прецени дали космоса е крив или на ракетата нещо и куца. Няма нужда и да търся други твои подобни мнения. Нужно е само да погледнеш първото мнение от текущата тема. Какво целиш с обидите си? Да седим и да ти пляскаме ли очакваш? Ако познаваше Кало една идея по-добре (въобще ако го познаваше де) нямаше и да ти дойде на ум да се мъчиш да обиждаш махленската. Явно си се филмирал яко и си влязъл в образа на Вендета ама да ти кажа си адски далеч от истината. По-скоро си един друг герой който се бори с вятърната мелница. И не, не се вземат никакви единодушни решения. В интерес на истината предложението да предприемем мерки най-сетне го дадох аз след поредната ти изява. Беше обсъдено и единодушно прието. Повече обяснения не мисля че ти дължи който и да е от екипа. Със здраве. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #12 Отговорено 22 Август, 2013 Да допълня и аз нещо, за колегата Triple "H" или Sebulba или може би някой друг "никнейм" който за сега сме пропуснали. По едно време се драчеше с мене (очаквам това да започне отново след това ми мнение), та драги ми колега, за "мултиакаунтинг" изгоряха бая хора, та да ти споделя че ти си следващия И за да не ни обвините в пристрастност, комунизъм и т.н. само ще ви кажа че и наш колега модератор, изгоря за същото. Поздрави и го карайте маалко по-полека, няма смисъл да си тровим нервите за глупости. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #13 Отговорено 20 Септември, 2013 Трънчо, батка, незабележим модератор-чо, ти ако пътуваш някъде няма да стигнеш, а моето отношение е винаги истинско и вярно. Умирам за притворковци и гъзолизци като вас. Смешно е!!! Голям философ и психолог се извъди. На кой му дреме за отрицателния вот и вашите субективни мнения?!? Дали темата на Кало с безсмислените леки ролки или въпросите към Омбре са допринесли за предприемането на мерките ви?!? 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #14 Отговорено 20 Септември, 2013 (Редактирано) Ако леките ролки са безмислени бих желал да чуя мнението ти за стикербомба, спортните топки за скоростен лост и тунинг броните Редактирано 20 Септември, 2013 от no1else 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #15 Отговорено 21 Септември, 2013 Triple "H", какъв ти е ши****я проблем??! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #16 Отговорено 21 Септември, 2013 Умирам за притворковци и гъзолизци като вас.Притворко и смешник си ти бе!! (без извинение) Криеш се зад динамични айпита. Не си написал в профила от къде си. Каня те на седмична/месечна среща да дойдеш да ми кажеш каквото имаш да ми казваш и смишаваш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #17 Отговорено 21 Септември, 2013 Triple "H", какъв ти е ши****я проблем??! Махате "Mr. Компетенция" и няма проблем!Крийси, не се крия, такива са ми айпитата... Малко съм нервак, сигурно не искаш да ме виждаш?!? Махни ограничението, батка! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #18 Отговорено 21 Септември, 2013 Ограничението няма да бъде премахнато,ако продължаваш в същия дух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #19 Отговорено 21 Септември, 2013 Махате еди кво си и няма проблем викаш!?Ами спри да правиш проблеми и ще го махна, виж колко е просто! Това ограничение е сложено с причина. Така че се замисли върху това и след това помоли, тогава може и да го махнем, а може и да не го махнем. Това зависи само от теб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове