6matkata 1 #1 Публикувано 16 Август, 2013 нужно ли е да се сваля и резервоара за да се смени помпата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #2 Отговорено 16 Август, 2013 Здр колега при мен се намира точно под задната седалка бензиновата помпа и не се налага да се смъква резервоара за да се смени сивик 5 ген хечбек е моята кола. Виш и при теб да не е пак под задната седалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6matkata 1 #3 Отговорено 16 Август, 2013 гледах под седалката но там е само нивомера ,а помпата не се вижда никаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 16 Август, 2013 Държал си я в ръцете си и не си я видял :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6matkata 1 #5 Отговорено 19 Август, 2013 какво имаш предвид каде се намира ? за англичанка говорим нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #6 Отговорено 19 Август, 2013 (Редактирано) 6matkata , ами баш там си е и на "Англичанката " де Редактирано 19 Август, 2013 от IcoZL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #7 Отговорено 19 Август, 2013 Държал си я в ръцете си и не си я видял Държал си е баш поплавъка, не са в една обща кошница двете неща. А сега се разходи от другата страна и развивай смело.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6matkata 1 #8 Отговорено 20 Август, 2013 да не са в една кошница само нивомере си беше там ,а какво имаш предвид като каза да се разходя до другата стана коя по точно, защото аз маи я обиколих цялата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #9 Отговорено 20 Август, 2013 Колега имаш два отвора в горната част на резервоара. Един за нивомер и един за горивна помпа. Развил си нивомера, пращам те от другата страна където ти е горивната помпа.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6matkata 1 #10 Отговорено 21 Август, 2013 колега направо си ме прати за зелен хайвер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #11 Отговорено 21 Август, 2013 Май ще се сваля резервоара /> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6matkata 1 #12 Отговорено 22 Август, 2013 и на мен на такова ми мирише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #13 Отговорено 22 Август, 2013 (Редактирано) колега направо си ме прати за зелен хайвер Няма нищо по-различно от това, за което ти споменах! Достъп до резервоара няма как аз да ти осигуря. Редактирано 22 Август, 2013 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6matkata 1 #14 Отговорено 23 Август, 2013 мерси за схемата, явно няма да да се избегне свалянето на резервоара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sobis 4 #15 Отговорено 27 Август, 2013 При англичанките се налага сваляне на резервоара за да се свали помпата. Друг начин, няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове