adolf 44 #1 Публикувано 11 Август, 2013 Някой знае ли каква е гарнитурата за глава на VICTOR REINZ за CIVIC D15Z8 ? В каталога им въобще го няма този двигател! Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d16killer 87 #2 Отговорено 11 Август, 2013 преди седмица ходих да купувам гарнитура за мойта англичанка (д16у3) и ми казаха че няма на Виктор Рейнц.предполагам и за твойта не произвеждат.предлагат на Елринг и КП(Японска) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 12 Август, 2013 Кат нямат за д15з8 им търси за д15з6 те са си еднакви единия е в японка другия в англичанка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #4 Отговорено 12 Август, 2013 (Редактирано) Какво му е на ELRING в пъти по добър е от Viktor Reinz поне според моите скромни наблюдения.Провери ли колко е разликата в цената на афтърмаркет гарнитурата и оригиналната такава ? Редактирано 12 Август, 2013 от Soichiroo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5 Отговорено 12 Август, 2013 Кат нямат за д15з8 им търси за д15з6 те са си еднакви единия е в японка другия в англичанка .Пак ще удари на дърво .. Рейнц май нямат метална гарнитура за тези мотори, тъй че ще дава повече пара за Елринг или Стоун, които пък са си много по добър избор .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #6 Отговорено 12 Август, 2013 В ЮБИ-Ко ми казаха цена към 85 лв за гарнитура на хонда. Хондова гарнитура,шлайф на глава, реглаж на клапани + работа КЪМ 380 лв 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #7 Отговорено 12 Август, 2013 (Редактирано) Цената е добра като цяло.Внимавай кой ще шлайфа, надува ,замерва и тнк. главата и другите дреболии.0898565995 Люцкан се казва поръчвам най различни оригинални японски части за нашите коли при него от няколко години.Звънни му и му дай номера на шасито да ти даде цена за оригинална гарнитура на Хонда. Редактирано 12 Август, 2013 от Soichiroo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #8 Отговорено 14 Август, 2013 Аз съм с такава точно и карам D15Z6, но не помня какво пишеше на опаковката. Какъв е проблема да вземе гарнитура за D16Z6 или D16Y8 или друга за д-серия витек? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове