ianiovski 13 #1 Публикувано 21 Юни, 2013 Колата е Кончерто , вече за 2-ри път ми се случва за това лято като карам на климатик пускам да ми духа срещу мен и в краката .Обаче на другия ден стъклата са ми мазни все едно са потни ,а по време на карането с климатика не се запотяват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #2 Отговорено 21 Юни, 2013 Измий стъклата отвътре с препарат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #3 Отговорено 22 Юни, 2013 Еее бях ги измил тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #4 Отговорено 25 Юни, 2013 Спирай климатика малко преди да паркираш колата и да я заключиш или просто проветрявай, за да излезе студения въздух от купето, и проблема ще изчезне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #5 Отговорено 25 Юни, 2013 Лично аз ползвам и влагоуловители от Бриколаж.Не знам но за 4 месеца зимата се напълниха с вода на макс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA B16A2 2 #6 Отговорено 25 Юни, 2013 Карам 5та седан и при мен се получава същото нещо като при колегата , даже леко като мазно стои . Може би се дължи на това че нямам филтър на купето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #7 Отговорено 28 Юни, 2013 Да то и при мен са мазни ,но седят като изпотени и това на всички стъкла не само на предните . Ще пробвам това с отварянето на вратите дето колегата каза . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #8 Отговорено 2 Юли, 2013 Виж си и филтъра на купето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaminime 19 #9 Отговорено 3 Юли, 2013 аз имах дупка отдолу на купето и ми събираше влага под изтревалката и миришеше страшно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaminime 19 #10 Отговорено 3 Юли, 2013 изолирах е и се оправи нямаше такива гриши повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Smaster 0 #11 Отговорено 23 Юли, 2013 Колега филтрите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #12 Отговорено 11 Август, 2013 (Редактирано) Значи моето купе няма филтри , има 2 канала за въздух в краката на пътника от пред в дясно и под чистачките . И двата са си отпушение проблема обаче не е само когато съм на климатик ....... сега изолирахме парното и ще карам така да видя дали пак ще се замъглят .П.С. Интересното е че когато пусна парното не се замъглява . Пробвах да карам 2 седмици без климатик и без парно то и в това време не ти трябва де ,но леко по-леко се замъглиха пак . Може ли да е нещо от жегите и ароматизатора когато съм затворил прозорците на колата и е на слънце ? Редактирано 11 Август, 2013 от ianiovski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове