Jump to content

Smaster

Фен
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Smaster

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 29.04.1985

Profile Information

  • Кара
    Prelude 4 gen
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    гр. Хасково

Последни посетители

2012 профилни разглеждания
  1. Здравей колега! Най-добре я закарай на диагностика!
  2. Благодаря колега , ще проверя крушката на АБС-а и ще пиша какво е станало.
  3. Лампата на АБС-а изобщо не светва като дам на контакт.
  4. Извинявам се !Проблема е на лице от както купих колата.Нямам представа от колко време!Установих го по неприятен начин с приплъзване на гумите и на косъм от удар.
  5. Здравей колега , благодаря за отговора !Тъкмо ги проверих с бушоните всичко е наред
  6. Здравейте колеги Имам странен проблем и ще съм ви благодарен , ако някой може да ме насочи как да го отстраня.Проблема е следния при завъртане на ключа лампата на ABS не святка и ABS nе сработва , колелата си блокират а при наближавашата зима си е опасно без ABS.Някой има ли предположения ?Благодаря ви предварително.
  7. Колега направи си труда и прочети малко из форума. (Jocker IACV )Колегите толко нещо са изписали !
  8. Здравей колега ! Пробва ли с другата ламбда сонда ? Следиа темата и аз имам подобен проблем.
  9. Как го изолира и направи ли ресет на компютъра?Иначе 12 е "EGR Lift Sensor (Exhaust Gas Recirculation) defective circuit or unplugged / defective sensor." Здравей колега Изолирах ЕГР клапана посредством пластина между него и колектора , която не позволява преминаването на изгорелите газове през егр клапана в смукателният колектор. За рестарт на компа не съм се сетил. Дали може да е записал грешка? Как мога да направя рестарта? Благодаря предварително!
  10. Да съгласен съм с теб колега , ако ламбдата не я бива смяната е неизбежна. Въпроса ми по-скоро е такъв , че информацията за кодовете за грешките е двусмислена на едно място както е в случая код 12 е ЕГР на друго О2 сензор. Поздрави!
  11. Здравейте колеги ! От известно време когато загрее колата светка чек енджина. Проверих на диагностиката излиза код12. В началото си мислех , че е ЕГР клапана изчистих го , проверих дали държи вакуум и го изолирах. Изчистих до колкото можах ЕГР соленоида и проверх вакуум пътищата. Е чека отново си свети . Но на няколко места вече чета , че код 12 е О2 сензор (предполагам ламбда сонда , която свързвам и с високия си разход ). Та въпроса ми е : Някой решавал ли е такъв проблем и как? Ако има колеги с прелюд нека да ударят едно рамо. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Създай нов...