Jump to content

Manov

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Manov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 10.08.1981

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Изпарителя е свързан с четири успоредни маркуча, като загрее колата е топъл. Филтрите и двата са за смяна принципно, направиха си 10 000 км.
  2. Ами вземи ги питай тези от Пловдив, кой е дистрибутора за София - ако ти е гаранционна уредба да ходиш в оторизиран или офицялен сервиз , инъче може да ти падне гаранцията.Некъв датчик е може би или некоя слаба връзка. провери си всичките куплунзи на газовата дари са добре включени />/> Е тука погледна ли ? http://www.zavoli.bg...E%D0%BB%D0%B8_s Ако е гаранционна трябва да ти я погледнат безплатно в оторизираните сервизи по принцип /> До температурния датчик стига ли топлина т.е. като загрее колата има ли достатъчно антифриз ? На аварийно палене на газ т.е. без да е загряла пали ли на студен двигател ? т.е. ще трябва да задържиш копчето на Ги след подаване на контакт за да можеш да запалиш директно на газ . Не е вече в гаранция със сигурност, слагана е преди 5 години. Как да разбера има ли достатъчно антифриз, проверявам казанчето редовно, пълно е на макс, проверявам, че преди време имах проблем с водната помпа. На аварийно палене не съм пробвал, не знаех, че има такава възможност. Пали на бензин и като загрее минава автоматично на газ. Ще пробвам така да запаля. Мерси за сайта, ще ида да видя сервиза. Преди малко пробвах аварийното палене, включва газта и после веднага пак обръща на бензин.
  3. Ами вземи ги питай тези от Пловдив, кой е дистрибутора за София - ако ти е гаранционна уредба да ходиш в оторизиран или офицялен сервиз , инъче може да ти падне гаранцията.Некъв датчик е може би или некоя слаба връзка. провери си всичките куплунзи на газовата дари са добре включени />/> Е тука погледна ли ? http://www.zavoli.bg...E%D0%BB%D0%B8_s Ако е гаранционна трябва да ти я погледнат безплатно в оторизираните сервизи по принцип /> До температурния датчик стига ли топлина т.е. като загрее колата има ли достатъчно антифриз ? На аварийно палене на газ т.е. без да е загряла пали ли на студен двигател ? т.е. ще трябва да задържиш копчето на Ги след подаване на контакт за да можеш да запалиш директно на газ . Не е вече в гаранция със сигурност, слагана е преди 5 години. Как да разбера има ли достатъчно антифриз, проверявам казанчето редовно, пълно е на макс, проверявам, че преди време имах проблем с водната помпа. На аварийно палене не съм пробвал, не знаех, че има такава възможност. Пали на бензин и като загрее минава автоматично на газ. Ще пробвам така да запаля. Мерси за сайта, ще ида да видя сервиза.
  4. Загрява нормално, според мен. Бавно си качва температурата, стига си до определеното ниво. Принципно до това време газовата е включила вече. Но сега само си свети, все едно чака да загрее колата, колата си загрява постепенно, но ГИ си стои на това ниво-мига си само и това е. Принципно са за смяна филтрите вече, но дали е възможно да откаже да включи изобщо? Ако знаете някой добър сервиз в София, моля, кажете, да ида да оправим работата. Другия вариант е да ходя в Пловдив, където си е монтитан ГИ. А възможно ли е да е от дюзите?
  5. Да, и двата филтъра са сменяни, като от сервиза ми казаха,че се сменят на всеки 10 000 км. Наближава смяната им принципно, но до сега такъв проблем не беше правила.
  6. Здравейте колеги,Имам "Хонда Сивик" 1998г. с газов инжекцион "Заволи". От скоро му трябва доста време да превключи от бензин на газ, и сега окончателно отказа. На бензин работи идеално, но не превключва на газ. Къде мога да направя ремонт в София, газовата е слагана в Пловдив? На кутията на компа пише "SEC" , в кой сервиз могат да ми помогнат?Поздрави,Асен Манов
×
×
  • Създай нов...