ranko57 1 #1 Публикувано 17 Юни, 2013 Здравейте ПРИЯТЕЛИ от форума.Някой може ли да ми подскаже.Търся си мултимедия за ЦРВ-то.ТВ,ДВД,Дж.ПиЕС,с камера за заден ход.Много не съм наясно.Може някой повече да разбира.Разглеждам ги в сайта,оригинални,но много скъпи.ИмА ЕДНИ КАТО СД-та.Изскача екран.Но дали стават за това което писах?Някой може ли да ме светне,или даде съвет,или нещо подобно да се намери.?Ще бъда благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #2 Отговорено 17 Юни, 2013 Здравейте ПРИЯТЕЛИ от форума.Някой може ли да ми подскаже.Търся си мултимедия за ЦРВ-то.ТВ,ДВД,Дж.ПиЕС,с камера за заден ход.Много не съм наясно.Може някой повече да разбира.Разглеждам ги в сайта,оригинални,но много скъпи.ИмА ЕДНИ КАТО СД-та.Изскача екран.Но дали стават за това което писах?Някой може ли да ме светне,или даде съвет,или нещо подобно да се намери.?Ще бъда благодарен.А можеш ли да кажеш за какво CRV че има разлика в диагонала на навигацията.Аз си внесах такава каквато искаш и мога да ти дам някои насоки .Ако имаш път към София можем да се видим и да ти я покажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #3 Отговорено 18 Юни, 2013 Здравейте ПРИЯТЕЛИ от форума.Някой може ли да ми подскаже.Търся си мултимедия за ЦРВ-то.ТВ,ДВД,Дж.ПиЕС,с камера за заден ход.Много не съм наясно.Може някой повече да разбира.Разглеждам ги в сайта,оригинални,но много скъпи.ИмА ЕДНИ КАТО СД-та.Изскача екран.Но дали стават за това което писах?Някой може ли да ме светне,или даде съвет,или нещо подобно да се намери.?Ще бъда благодарен.А можеш ли да кажеш за какво CRV че има разлика в диагонала на навигацията.Аз си внесах такава каквато искаш и мога да ти дам някои насоки :dry:/> .Ако имаш път към София можем да се видим и да ти я покажаОт Сливен съм.Нямам път натам.А ЦРВ-то е първа генерация.RD1.Ими едни СД-та,откъдето изскача екран.Но не знам дали стават за нашите.Искам да има възможност за камера за задно виждане,при пъркиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #4 Отговорено 18 Юни, 2013 За първа генерация нямам идея колко е диагонала.Ако имаш място за двоен дин си лесен.Почти всички нови модели имат вход за камера.Търси си да е с цифрова телевизия защото аналоговата я спират вече.Има доста намалени модели които са с аналогова така че внимавай ;)/> Телевизия в града не се надявай да гледаш добре (поне в София е така) има много смущения от сгради,жици,GSM и т.н.С цифровата още не знам как ще е.Добре ще е ако можеш да го пробваш как работи, защото има модели които са с много слаби процесори и софтуера и навигацията доста се бавят.Ползвах няколко месеца едно на което тъча беше отвратителен.Сантиметър в ляво сантиметър в дясно за него нямаше значение.Ужас.И накрая но не на последно място...звука.Как свири ще разбереш едва когато го монтираш в колата.....за съжаление тогава вече е късно:)/>В общитя случай в това отношения скъпите модели на Pioneer и подобни напълно си оправдават парите.Моето китайче не свири лошо но в сравнения с оригиналното разликата си се усеща.Успех с избора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #5 Отговорено 18 Юни, 2013 Тенев, я му качи една снимка на твойто "китайче" , пък сподели и цената - ако искаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 18 Юни, 2013 Таблет 7",към стандартно аудио с AUX вход,USB камера и Андроид 4.2 и си в джаза с интернет даже.И аз се забавлявах с разни оригинални мултимедии докато ми писна.Сега съм с половин терабайт музика и гуугъл мапс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #7 Отговорено 19 Юни, 2013 Таблет 7",към стандартно аудио с AUX вход,USB камера и Андроид 4.2 и си в джаза с интернет даже.И аз се забавлявах с разни оригинални мултимедии докато ми писна.Сега съм с половин терабайт музика и гуугъл мапс. :D/>Намерих един двоен дин,сигурно китайче,като оригиналното за Хонда Црв.850 лв.Със всичките му екстри.Но умувам.Не съм поръчвал по интернет и се страхувам.Наистина ,дайде някаква снимка ако могже,да видя как изглежда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #8 Отговорено 19 Юни, 2013 Маркони ще сложиш ли някоя и друга снимка, да погледнем как изглежда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #9 Отговорено 19 Юни, 2013 Тенев, я му качи една снимка на твойто "китайче" , пък сподели и цената - ако искаш.Ще кача снимки утре, че трябва да го щракна.На мен ми излезе 740 лв с доставката от DHL до БГ.Същото в БГ беше 1150 лв. Поръчах си го от някакъв сайт (ако някой го интересува ще поровя да видя кой беше) Ако някой е решил да си внася сам да има в предвид че тези неща имат мито.Мисля че беше 9% но това е по спомен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #10 Отговорено 20 Юни, 2013 Тенев, я му качи една снимка на твойто "китайче" , пък сподели и цената - ако искаш.Ще кача снимки утре, че трябва да го щракна.На мен ми излезе 740 лв с доставката от DHL до БГ.Същото в БГ беше 1150 лв. Поръчах си го от някакъв сайт (ако някой го интересува ще поровя да видя кой беше) Ако някой е решил да си внася сам да има в предвид че тези неща имат мито.Мисля че беше 9% но това е по спомен.Ами това за което говоря по-горе,е 850 лв.Ти говориш за 740 лв.с 9 процента мито идва на тази цена.Ще чакам снимките да ги видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #11 Отговорено 21 Юни, 2013 (Редактирано) Това са няколко снимки.Не е върхът на сладоледа но за тези пари върши работа.Markony,пусни да видим как е станало с таблета че ми стана интересно. Редактирано 21 Юни, 2013 от tenev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #12 Отговорено 21 Юни, 2013 Добре е бе, какво не ти харесва?Връзва си се визуално, е за качеството-ти си знаеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #13 Отговорено 21 Юни, 2013 Добре е бе, какво не ти харесва?Връзва си се визуално, е за качеството-ти си знаеш!Добре е.Аз малко се втелявам за свиренето защото го сравнявам със стария ми PIONEER.Но като го сравня с други си е направо супер.Върши ми идеална работа.Сега се замислям да го сменям защото спират аналоговата телевизия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #14 Отговорено 23 Юни, 2013 Добре е бе, какво не ти харесва?Връзва си се визуално, е за качеството-ти си знаеш!Добре е.Аз малко се втелявам за свиренето защото го сравнявам със стария ми PIONEER.Но като го сравня с други си е направо супер.Върши ми идеална работа.Сега се замислям да го сменям защото спират аналоговата телевизия.Поръчах си от Англия Двоен дин.Пасва на мястото където е конзалата.Много екстри .Ще го видя.Още не е пристигнало.Но и то има аналогова тел.Нещо не може ли да се направи,да хваща и цифрова.И как за свържа камерата за заден ход с монитора.Има 3 кабела камерата.Единият с кабелче за фарчето на камерата за нощно виждане,единият е за свързване с монитора,но има един трети който е като за свързване към задна скорост,като фарчето.Когато включиш на задна светва фарчето,и би трабвало другия кабел да е захранване за камерата.Някой знае ли.??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #15 Отговорено 23 Юни, 2013 Ще пусна през седмицата ,че Хондата е по морето.То няма нищо за гледане де ,но като нямаше място една докинг станция за таблета и заспива.За съжаление Тия "оригинални навигации" имат огромни проблеми,ако искаш да ползваш мултимедията за нещо повече от аудио.Нямат поддръжка ,ъпдейти,фирмуера им е ограничен,качеството на аудио-частта е отвратителна,цената им е 3 пъти по-голяма от съдържанието.Естествено всеки да си кара както иска,но китайче в колата ми седя само 1 ден и излетя в продавалника.Върнах си стария Алпин,все пак навремето струваше 1000 лв и добавих един читав таблет.За сега най-доброто отношение цена /качество си остава Асус Нексус 7.<който пак има проблем с звука,но интересното идва с един УСБ-хъб.Там вече си закачаш кавото ти дойде на акъл.Сега съм с външна аудиофилска звукова карта,ползвам 2 навигации-Айго и Гуугъл мапс,Не ползвам задна камера ,щото все още карам и паркирам добре,но не никакъв проблем да се добави дори и принтер.Блутут адаптера си е в гнездото постоянно да си гледам Тримовете за ГИ.Изобщо си местиш офиса в колата.С китайчето остарявах докато се случи нещо,работеше адски бавно,може би затова се замислих за алтернатива с 4 ядра... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MItko_crv 14 #16 Отговорено 23 Юни, 2013 Теньо, кога ти остава време да гледаш и TV в движение/>? Markony, Ако е възможно да споделиш как точно става връзката таблет - стандартно аудио /разбирай фабричното аудио на ЦР-В/ и каква е функцията на този USB - hub. Може на лични, но предполагам и на колегите ще им е интересно. Таблет имам /Galaxy Tab 2, 16GB/, но не разполагам с време да разглобя аудиото и да експериментирам. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #17 Отговорено 25 Юни, 2013 Първия вариант е директно от изхода на слушалките към входа AUX на автомобилното аудио.Втори вариант с БТ връзка,ако ресивера в колата има такава възможност и трети вариант с вуншна звукова карта,т.нар USB Audio DAC.Разликата в в това кой декодира МП3-ките и как.В таблетите обикновено има среден клас преобразователи.Затова съм предпочел да ползвам външен декодер.Сигнала от декодера най-често е 2 чинча и може да се вкара в входа AUX на радиото,В смесител,ДСП или директно в усилвателя.USB даковете започват от 50лв и свършват некъде към 10к Пример ще дам също:http://www.behringer.com/EN/Products/UCA202.aspxhttp://prodavalnik.com/prodava-usb-dac-ve-usb-zvukova-karta-model-varna-i15594153За съжаление трябва първо да се прочете и провери възможността за подръжка на външно ЮСБ устройство от таблета/телефона.Конкретно за всеки отделен случай,съвместимостта трябва да се провери.С подходящия кернел/ром таблета/смартфона си има стандартно ЮСБ,което с един прост хъб може да подключи всичко което се сещаш на ЮСБ.мишка ,камера,клавиатура,принтер и т.н.Не съм запознат лично със самсунг,но по форумите има доста информация.В тоя век на електроника,като средностатистически модерен човек ми е странно да натискам копчета в колата докато карам.ВОЙСконтролите работят перфектно на български/изненадващо за мене/,но на практика,само като псувам Гуугъл ме игнорира.....На практика навигацията и медия плеъра като се управляват с глас,друго не ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen_sf 55 #18 Отговорено 30 Юни, 2013 Към, Marcony:Още по-полезно би било да направиш един видео клип, в който нагледно да представиш функционалността на твоето решение с таблета. Ще ти бъда благодарен! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове