moko 1 #1 Публикувано 11 Юни, 2013 Интересувам се дали това окачване ще стане на пета генерация хечбек. Или евентуално само задните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #2 Отговорено 11 Юни, 2013 [*]Ще стане , за предните съм пробвал , нямат разлика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 12 Юни, 2013 пробваи и със задните и после пиши .Става ма става и кат кон :lol:/> .Нестава .И защо я водите 6та не ми е ясно като всичко в нея е поскоро седан 5та . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #4 Отговорено 12 Юни, 2013 Щом казваш ще вярвам , ама обясни на простосмъртните :lol:/>:lol:/>:lol:/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sound_master 11 #5 Отговорено 12 Юни, 2013 Задните няма да станат колега !!! освен ако нямаш и долните носачи от 6-тата, разликата е, че на 5-хеча долу амортисьора е по-тясен във вилката и съответно носача ти има по-тясни тампони. Обаче има и друго, носачи от 6-та стават от седан, докато от Хеч 6-та са малко по-различни и не пасват на 5-та ! Предните стават, аз карам с окачване от 6-та седан на моя хеч. На седана видимо са малко по-дебели носачите... Ако някой е 100% сигурен че бъркам някъде да ме поправи.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 12 Юни, 2013 бе каде отидохте в 6та генерация не моо виразбера .На англишманката окачването е идентично с това на 5та хеч . Говоря за носачи и тн . Разликите 5та хе4 240мм англ. 260мм предни спирачни . одзад барабани малък на голям . исключаят вти англичанка 4по 114.3 и 280мм дискове . заден долен носач на 5та хеч и енгл 18та генерация са си се еднакви има разлика само в вложките на тампоните , на англ. са по шукаритетни . А за амортесиорите нетават щото 1 са по високи 2 са с по твърди пружини и 5та хеч става кат кенгуро . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #7 Отговорено 12 Юни, 2013 С две дистанциони шайби от двете страни и спи градът :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sound_master 11 #8 Отговорено 12 Юни, 2013 бе каде отидохте в 6та генерация не моо виразбера .На англишманката окачването е идентично с това на 5та хеч . Говоря за носачи и тн . Разликите 5та хе4 240мм англ. 260мм предни спирачни . одзад барабани малък на голям . исключаят вти англичанка 4по 114.3 и 280мм дискове . заден долен носач на 5та хеч и енгл 18та генерация са си се еднакви има разлика само в вложките на тампоните , на англ. са по шукаритетни . А за амортесиорите нетават щото 1 са по високи 2 са с по твърди пружини и 5та хеч става кат кенгуро :lol:/> .Човека мой да е решил да я прайй кат кенгуру, ще прескака бордюри и бабунки _^-^_Да Аз забравих да уточня, че са и малко по-високи, по-яки си и хеча няма сила да ги натисне хайвана, Просто съм забравил колко високо изглежда щото карам със 150 кила отзаде в + (2 бутилки метан, изолация и 18 - ка баскаса, не ме питайте как съм ги събрал Колегата ако иска да я вдигне малко от зад за сила, да си сложи едни подложки и да не се занимава с англишмански историй ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 12 Юни, 2013 Амин . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #10 Отговорено 12 Юни, 2013 (Редактирано) бе каде отидохте в 6та генерация не моо виразбера .На англишманката окачването е идентично с това на 5та хеч . Говоря за носачи и тн . Разликите 5та хе4 240мм англ. 260мм предни спирачни . одзад барабани малък на голям . исключаят вти англичанка 4по 114.3 и 280мм дискове . заден долен носач на 5та хеч и енгл 18та генерация са си се еднакви има разлика само в вложките на тампоните , на англ. са по шукаритетни . А за амортесиорите нетават щото 1 са по високи 2 са с по твърди пружини и 5та хеч става кат кенгуро . Това ме кара,да се чувствам с привилегии (карам кола,която все още не е пусната в продажба) ...... Карам "концептуален" модел! Извинете за ОФ-топика! Фена е прав,колата е 5 (или 18 не знам) ген. а тази с новият фасон (фарове,броня и т.н.) е 6 ген. Окачването става!!(аморт. и пружините),до толкова,че просто е заменяемо,но не е функционално на 5 ген. хеч..... Редактирано 12 Юни, 2013 от JK_HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 13 Юни, 2013 Тази с новия фасон пак си е същата англишманка но феис лифт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #12 Отговорено 4 Януари, 2014 А някой знае ли задните амортисьори от сивик 1.5 пета генерация седан дали ще станат на англичанка 1.4 хетчбек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хондомир 3 #13 Отговорено 15 Юни, 2015 Аз имам следното питане:Пружини от 6-та купе стават ли на 5-та хеч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #14 Отговорено 10 Юли, 2015 Отзад ровър 400 е с по къси и по меки пружини и амортисиори. Веднъж взимах за една проба и се оказаха по къси . Заслужава си да се опита с ровърски. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове