Jump to content
naskopmg

мнение за един сивик

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, искам да си купя хонда сивик и съм се спрял на този от магазина на хонда civic , някой ако я е виждал тази обява или знае нещо за колата, ще съм му благодарен да каже.И като цяло всякакви мнения биха ми помогнали.Благодаря предварително Публикувано изображение

Редактирано от naskopmg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питай сменени ли са:1) Ангренажна верига2) СъединителВеригата се сменя на 200 000км. А ако не е сменян съединителя за толкова време, вероятно маховика е разбит. Комплекта маховик + съединител със смяната са към 1500-1800лв, веригата си е със смяната 1100лв. На твое място бих се насочил към бензинов Цивик, даже нов, на лизинг ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам чувството и, че коженият салон не е оригинален, а правен след това (при тапицер).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам чувството и, че коженият салон не е оригинален, а правен след това (при тапицер).

а може ли да ми препоръчате подобен сивик на такава цена, дори и бензин да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а може ли да ми препоръчате подобен сивик на такава цена, дори и бензин да е.
Не виждам някой да е казал, че не е доба колата. Просто колегата Веселия е безумно обективен, за което мога само да го поздравя. Ако можеш да си позволиш евентуалните разходи по поддръжката, дизела си и супер колица. Пък и говорим за около 20% от стойността на автомобила. Пари ,които е разумно да ги имаш, след покупката, независимо каква кола купуваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мндаааа кожата е допълнително слагана, в което няма нищо лошо. Въпроса е какво е състоянието под капака, под нея и т.н. Иначе е със софийски номера, дали тези 211 000 км са навъртяни в България или е ВНОС. Най-добре да отидеш на място независимо дали е тази, онази или друга, все пак ако искаш нещо качествено, което да си струва си иска обикаляне. Неказвам, че тази не е, но мнения много, някои положителни, други отрицателни , но всеки по различен начин го утройва дадения автомобил, всеки сам знае какво го уледотворява. При избор на Civic 8 много въпроси, мн търсене ;) Късмет при покупката ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бултрако пълният преглед струва 72лв. И понеже издават документ с чек-лист за резултата, едва ли ще си позолят да скрият нещо. Салонът не е оригинален, защото от този модел с такава кожа не съм виждал, камо ли без подгряване на седалките, камо ли и спорт, а не екзекютив... Погледнато от друга страна някой се е изръсил доста за него, а и на снимките изглежда доста прилично.Твърде възможно е километрите да са изцяло български, защото лентата на номера отзад е от сребристите, които Бултрако слагаха по онова време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...