dvr 0 #1 Публикувано 10 Април, 2013 Здравейте колеги. Карам CR-V първа генерация с малкия мотор. От два дни се разскърца страхотно някъде от зад! Възможно ли е това да е от вискомуфата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #2 Отговорено 10 Април, 2013 Нямаш вискомуфа.Опиши скърцането - кога, къде (на пътя), и как скърца?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gibo 1 #3 Отговорено 11 Април, 2013 (Редактирано) И при мене има един шум,но отпред на десният амортисьор се чува и при всяко поклащане на купето от там си скърца яко,тъй като го чувам в купето.Установих че е от там,тъй като когато почна да я натискам отгоре в дясно при отворен преден капак и се вижда и чува 4е е над предна лява гума,там имам скъсан гумен прахооберител и е за смяна,но говорих с MIYAMOTO от Варна,каза ми че 90% не би могло да е от там.Трябва да отида да сменим този прахобирител и да видим от къде се получава това неприятно скърцане. Редактирано 11 Април, 2013 от Gibo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #4 Отговорено 11 Април, 2013 И при мен има такова скърцане. И моите прохоловители бяха скъсани- смених ги миналата есен. Ефект никакъв... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #5 Отговорено 11 Април, 2013 Колегите дето им скърца отпред да имат предвид и разсъхнати шарнири, при мен беше от това, няма тропане по неравности но скърца. Колегата със скърцащата задница да провери за скъсани големи тампони. От мойта врачка толкоз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #6 Отговорено 11 Април, 2013 (Редактирано) При мен тампоните отзад на големия носач са яко скъсани, но няма грам скърцане, не ще да е от тях. Редактирано 11 Април, 2013 от swartalf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
potter 1 #7 Отговорено 13 Април, 2013 Колега,скърцане се чува,когато има триене, при здравите тампони няма триене...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venciiii 3 #8 Отговорено 13 Април, 2013 Мокрете с вода тампоните и ще разберете дали е от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata dinev 5 #9 Отговорено 13 Април, 2013 И при мен имаше скърцане отзад. Смених тампоните и биалетките и се оправи. Мисля, че тампоните, за които говорят колегите (големите) скърцаха така, те са едно от слабите места на ЦРВ-тата. След като оправих скърцането отзад, отпред се появи едно дрънчене на ламаринка :D/> и това се чува само, когато карам по паваж. Имам чувството, че дрънченето идва от накладките:huh:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове