Jump to content

potter

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно potter

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Troyan

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте,ще се радвам да получа съвети на какво да обърна внимание при избор на дизелова FR-V..
  2. Здравейте,аз смених тампон на мотора/този в средата/и тресенето при ускоряване на първа ..... май изчезна.
  3. Не е ли коректно да прибавим и 1/100 бензин ,което се изразходва докато колата затопли и премине на газ.Ако приеме ,че разхода на газ е 10-11/100 и добавим 1л.бензин става 13/100 газ......Омасляването на клапаните няма да го смятаме
  4. Колега,от опит знам,че когато клапата за външен въздух не отваря се получава точно този ефект.....Дали има циркулация на въздух може да провериш с хартийка на решетките отпред или там където би трябвало да излиза въздух.
  5. Сваля се цялата рамка,в долната страна по средата има един метален палец,който задържа .....Някъде във форума добре е описан проблема на тия часовници,с времето се разпоява един елемент на платката.Моя се оправи с презапояване.Когато карате на фарове през деня тоя часовник,както и лампичката на климатика не се виждат......
  6. Колега,карал съм друга кола също "пълна инжекция" с обикновена газова,освен,че разхода беше голям и не вървеше добре.Сега с ГИ не усещам разлика във вървенето,а разхода доколкото може да се засече прецизно е 10-11л. газ ,към това добавяме и 1/100км. бензин.Моето мнение е че е по-добре евтин ГИ/ако не стигат парите/ вместо обикновена газова ....
  7. Употребявана възгкавница няма да струва много и се сменя лесно.....
  8. Колега ,тази кола няма слаби страни като изключим това,че е 99-та година и неизбежно ще срещате много по-нови на пътя.На газ очаквай разход 10-11/100км.и литър бензин ако изминаваш по 20км. на ден.Малко шумни са и ако е обута с А/Т гуми може да не издържиш.....Успех!
  9. Колега ,тази кола няма слаби страни като изключим това,че е 99-та година и неизбежно ще срещате много по-нови на пътя.На газ очаквай разход 10-11/100км.и литър бензин ако изминаваш по 20км. на ден.Малко шумни са и ако е обута с А/Т гуми може да не издържиш.....Успех!
  10. Колега,скърцане се чува,когато има триене, при здравите тампони няма триене......
  11. Колеги,интересуваме има ли начин/инструменти /за смяна на големите тампони на задните носачи без да се сваля цялото окачване и да се избива на преса.Задните колела на колата ЦРВ,99 имат лек наклон,разкрачена ми стои,отидох на реглаж,но там забелязах,че големите тампони са закъсани.Благодаря предварително!
  12. Колега ,виждал съм в E-bey всякакви,моята беше права и я изработи някакъв стругар по чертеж,който намерих в нета и трябва да го имам някъде....
  13. Подмяната на габаритна крушка отпред се оказа приключение за мен,тъй като не знаех как става,а ме върнаха от преглед.....Първо опитах да сваля фара,но той е закрепен с 3 болта М10 и един за отверка в ляво заедно с маската,като третия болт се намира зад кората под калника.Всъщтност там се намират и фасунгите на мигача и габарита. С помощта на голяма плоска отверка извадих част от пластмасовата кора, точно м/у бронята и кората,бръкнах м/у двете/бронята и кората/и със завъртане /не помня на коя страна /фасунгите излизат.Там някъде се намира и третия болт на фара.Моля,ако някой знае друг начин да го опише! Как се подменят крушки в задната част?
  14. Когато се движим по път с много завои скоростта на въртене на колелата много често ще е различна.Явно този съединител непрекъснато сработва на някакви % и това не е проблем...Опитвам се да оправдая разликата в гумите при мен,размерът е еднакъв,но са различна марка ,освен това едните са M+S,а другите летни.
×
×
  • Създай нов...