whiteboy 2 #1 Публикувано 21 Март, 2013 Здравейте колеги ...едно по едно стягам Николета , но изникна проблем по между другото - Кормилото ми стегна т.е. върти се много трудно ... уточнявам констатираното 1. черно масло , но го има 2. омазана помпа за рейката си нямам представа не сам я гледал , но и да я гледам няма да установя кой знае какво ... та молбата ми е да ме насочите към нещо ,че не искам да ставам здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 21 Март, 2013 ....рейка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venciiii 3 #3 Отговорено 21 Март, 2013 Според мен проблема ти е в помпата, изхвърли това черно масло сипи каквото трябва и ако не се управи върви при специалист да ти замери налягането на помпата, ако то е добре тогава се насочвай към рейка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #4 Отговорено 21 Март, 2013 а помпата и рейката имат ли значение от това какав е двигатела и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #5 Отговорено 22 Март, 2013 Не си писал нищо за състоянието на маншоните на рейката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
embata1990 9 #6 Отговорено 22 Март, 2013 Тегавост на волана може да се получи от : Реика , маншони , помпа ,течове като цяло кадето и да е по хидравлика , а също в малко случаи но и от шарнир . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
whiteboy 2 #7 Отговорено 23 Март, 2013 Маншоните са здрави сменени са два накрайника ... стенд и т.н. не съм се сблъсквал с подпбен проблем до сега, но ми се струва че помпата изпуска ( цялата е омазана ) може би защото маслото е черно и сигурно е набор на колаташарнирите УЖ са здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #8 Отговорено 18 Април, 2013 Помпата е 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #9 Отговорено 20 Април, 2013 Според мен са пренатегнали накрайниците майсторите и затова ти е тегаво, ходи да ги разхлабят малко покарай и пак пробвай как са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #10 Отговорено 20 Април, 2013 Това последното (пренатегнати накрайници) го пропусни, като идея.Смени течността, но си купи правилната. Измии хубаво помпата, и виж от къде ще протече. Нямам идея как са хванати маркучите (или тръбите) към помпата, но може да омаслява от там, ако не са затегнати. Ако не се оправи с новата течност и притягане на маркучите, тогава предприемай по-глобални ремонти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #11 Отговорено 23 Април, 2013 Помпата има няколко на брой гумени семеринги (оплътнения) както каза по наогре колегата измии е добре с обезмаслител смени течността и виж от каде ще ''просълзи'' и от там погледни в някой мануал за хонда кое оплътнение (семеринг) стой на сълзящото място и сменяй апък ако е от маркучите до колкото ми е известно мисля че имат медни дихтунги както на някои картерни пропки и ако е била разглобявана веднъж без да бъдат заменени нищо чудно и от там да сълзи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове