Jump to content
Nile

Помощ за оглед и сервиз

Recommended Posts

Здравейте колеги,Избирам Cr-v 1ва генерация от доста време,но така и не попадам на читав екземпляр.Събота ходих в софия на оглед,продавача ме убеди,че колата е перфектна,но се оказа пълна морга след преглед в Омбре.Това е и колата,която гледах -> http://www.mobile.bg/21356893529746534Не знам как се казва автокъщата,продавача се казва Асен.Моля не купувайте тази колеги!Искам да благодаря на Калоян и Омбре за отделеното време и нерви !Новата ми цел е ето тази обява -> http://www.mobile.bg/21361276287916876Продавача се намира в сливен и мисля да ходя да я погледна.Питането ми е дали някой може да я погледне и къде мога да прегледам колата в този район :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0885509323 Мишо.Не знам обаче дали номера му е актуален, но провери!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги няма ли други желаещи да помогнат с нещо :) Става дума за механичен оглед преди всичко,окачване мотор.... компютърната диагностиката също е препоръчителна,но не и належаща.Иначе утре ще се обадя на този номер ... идеята ми е събота да ходя да погледна колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.mobile.bg/21361276287916876 E тази вероятно е внесена от Италия щом е с газов инжекцион и ще е на ххх ххх х километри !!!Гледай за коли от Пловдив или Дупница, също Плевен.Или внос от Швейцария примерно бягай далеко от монтирана газова освен ако не е слагана в БГ и то скоро !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Свърши ми времето за редакцияПогледни тази http://www.mobile.bg/21361004804763189 верно е висока цената но изглежда добреПък за тези пари няма да я продадат никога ;)/> та ще се пазариш ако ти хареса !

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колите от италия са с мноо добри купета,но е вярно,че там хората не си пазят двигателите и карат безумно.Мотора се прави,но купето забрави някога да го оправиш от ръжди.Тая сивата изглежда наистина добре,но като гледам,че пише V-tec ми става ясно,че продавача изобщо не е наясно какво продава ;)За сега намерих сервиз в Сливен,при колега от форума,а продавача на колата ме увери,че е в много добро състояние.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

//offtopicНачалото на януари купувах кола на баща ми - (първо гледахме VW Passat 2000-2002, после Mazda6 2003-2005, само бензинови). Та минах през 4-5 пасата и 4-5 мазди6 - всички от автокъщите се надъхват на колко уникална и перфектна и тн кола си попаднал, че утре няма да я има, че си ударил 6ца от тотото с това МПС и така нататък. Не слушай какво ти говорят - тези които говореха най-много се оказа, че продават най-големите кенефи. Имаше една Мазда на която й светеше check engine-а и airbag-ите, продавача ме гледаше в очите и ми разправяше "абе това е датчик някакъв бе, 10лв да се оправи - ако беше наистина от удар, мислиш ли, че щях да го оставя". На въпроса "а защо не го оправи за 10лв на кола за 8 бона" ми отговори "за да си я получиш оригинална както си е от Швейцария". Между другото описанието на колата беше пак "ПЕРФЕКТНА, УНИКАЛНА, БЕЗ КОМЕНТАР В ЦЕНАТА, СЕРВИЗНА КНИЖКА, РЕАЛНИ КИЛОМЕТРИ (и още много хвалби с главни букви)" а се оказа със светещите лампи, без сервизна книжка (нямаше я само частта с обслужванията от комплекта книжки), изключително износена отвътре (водеше се на 150 хиляди, а беше със значително по-протъркан скоростен лост, седалки и волан от моята, която е на реални 240 хиляди).Та казвам ти всичко това, за да си знаеш, че търговеца няма интерес да ти казва нищо различно от "перфектна е" и не му пука за загубеното ти време. Не се доверявай и не ги оставяй да те баламосват. Взимай само с оглед в сервиз на ходова част и електроника!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наясно съм с израза "перфекта е" - както казах ходих в софия и останах разочарован точно заради тези думи.Кола ще купя единствено след преглед в сервиз и обстоен преглед от мен.Сливен не ми е много далеко,на 50 лв път ми е -затова ще отида и ще я огледам,а за капарота просто е абсурдно да се праща на продавачите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не знам защо ще биеш път до Сливен след като колата е с ГИ поставен извън БГ т.е. е карана мноо здраво !

Втооро броните си личат от 100 метра че са боядисани особено предната даже стои малко странно !

Пак ти казвам не ти трябва кола от чужбина с ГИ там карат здраво такива коли не като тука за 5 - 10 000 км на година да слагаме ГИ !

Никакво капаро - или я гледаш и директно вземаш същия ден или нищо !

Това че дадена обява не е написана както трябва или е трик или незнание по добре е да не знаят - затова си отваряш очите на 100 и не бързаш гледаш един път гледаш втори път .

Аз кола втора употреба не купувам от раз, докато имам един приятел си ги купува ей така - харесва му нещо си и я взема на момента Публикувано изображение/>

Единия път даже купува петък следобед и я прибира с изтекли транзитни номера на повече от 100 км. зимно време с изтъркани гуми

ама си беше гъзар - BMW 525 2004г.

Редактирано от iso_eu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...