Jump to content

Recommended Posts

Много жалко за случката колега. Аз лично имам неприятни наблюдения именно от този "търговец". Веднъж отидох до моргата, отношението беше отвратително. Той и още 2-3 човека се занимаваха очевидно с двигателя на колата на единия (някакво BMW). Трябваше да чакам поне 5мин и да вися докато някой ме забележи и ми обърне внимание. След това порови малко из останалите 1-2 хонди за частта, която ми трябваше, нищо не намери, каза "абе тук е някъде, мини по светло" и отиде да си ръчка пак двигателя. Аз го попитах "да ти оставя телефон, ако ги намериш да ми звъннеш", но нямаше отговор. Иначе имаше сума обяви, постоянно повдигаше темите и на края като отидеш, нищо няма. 2-3 хонди и стига толкова. Наистина внимавайте и имайте едно на ум преди да поръчвате нещо от там!

Edited by MonStarr
  • Upvote 3

Като човек, който е пазарувал от него разни неща за мен и познати мога да кажа, че е малко странен но точен.Има пазарлък с човека и сам си решаваш дали да взимаш или не дадена част.Винаги до сега съм ходил там на място и не мога да се оплача от липса на внимание от него или момчетата които бачкат с него/за него.Все пак не сме жени, че да ни посрещат и изпращат и в крайна сметка е морга а не ресторант със сервитьори.Като никой не идва, ти отиваш да ги викнеш.Автора на темата да не забравя, че е имало опция да ги провери преди да ги плати и дори и при най-малкото съмнение е можел да ги откаже.Никой от тази морга не ми е личен приятел или дори познат.Споделям личното си мнение като клиент.Поздрави

Edited by Mkilla
  • Upvote 2
  • Downvote 2

Автора на темата да не забравя, че е имало опция да ги провери преди да ги плати и дори и при най-малкото съмнение е можел да ги откаже

...a продавача ако беше пич, точен и коректен можеше да каже, че освен двете счупени щипки, е объркал и от задните лайсни има дясна (а не лява), че в крайна сметка е видял, че една от лайсните има ръжда и че всички лайсни имат забележки от ожулване (по-скоро влачене по земята). Да, за е*ане съм си, че не му ги върнах още при прегледа, но не исках да бъда леке, защото пак казвам - оценявах жеста с подарената капачка (въздуховод), исках да платя, да разгледам по-обстойно (защото в 8:30 сутринта в Еконт, в офис който представлява бивш гараж на ДАП - огромен, тъмен, лошо осветен и с лудница от над 10 души около мен и всеки дава зор няма как за няколко минути да огледам всичко от-до) и тогава чак ако имам възражения, да се свържа с него и да решим какво има да решаваме. Исках да постъпя като пич (но явно, това е днешно време се смята за пут*енско). Ако му бях върнал пратката, аз щях да платя на Еконт и той също щеше да плати на Еконт - т.е. и аз и той се набутваме. А в крайна сметка, аз му предложих перфектен вариант за него - нещо което той ми е пратил за 30лв, аз да му го пратя за 20лв и да си поеме Еконта за връщането (които ще са 5 - 6лв), т.е. дори ако се беше съгласил да си му върна тия три лайсни, той нямаше да загуби пари, а дори напротив - щеше да е напред с 3 - 4лв, но той не пожела, почна да овърта, че едва ли не Еконт били виносни за ожулването (което са глупости, личи си че деругите са много отдавна - лайсните са мръсни и кални, така ми ги е пратил и в порите на надрасканото има кал и мръсотия от време оно). Ами за ръждата, за това че вместо задна лява ми пращаш задна дясна - И ЗА ТЯХ ЛИ ЕКОНТ СА ВИНОВНИ :angry: (МКИЛА не е насочено към теб този риторичен въпрос, насочен е към търговеца, ако чете). Аз щях да се набутам така с 17лв които съм готов да прелътна, сега съм с цели 37лв набутан. Не са ми проблем тия пари, изкарал съм ги до пладне дет се вика, не съм стотинкаджия, циция и кибритлия - НЕ !!! Просто ме е яд на такива кофти хора, още повече които успяват да влизат в този форум и да си правят парите на гърба на нас балъците (яд ме е, защото АЗ се чувствам като един от създателите на този форум). Просто ми е омръзнало от дребни тарикати, дадох му възможност да си оправим работите по начин, по който той няма да бъде ощетен от към пари, но той просто няма желание.
  • Upvote 4