Jump to content
Hukumo

драскотина по боята

Recommended Posts

Привет колеги, онзи ден направих лек козметичен инцидент с колата в подземния паркинг в моя блок (а винаги много съм се смял на ожулените колони по подземните паркинги на моловете..) таа.. сега точно от горе на задния калник (тъй като е леко издадено) е леееко ожулена боята, и лъска метала отдолу.. това като цяло не ми пречи чак толкова много, но въпреки това мисля че е правилно да се погрижа, така че да не почне да ръждясва нещо от там.. мислех евентуално за един спрей (моята е сива така че няма да е трудно да намеря).. или пък от тези маркери за метал (и те са на базата на някаква боя).. но това дали ще бъде достатъчно ефективно против ръжда? трябва ли да се третира с някакъв друг препарат преди да мажа нещо отгоре? ще кача и няколко снимки, ама сега ме досрамя че е много мръсна :) надявам се повечето от вас да не са имали подобен проблем, но ще се радвам ако някой знае какво трябва да се прави и сподели. Поздрави..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Третирай с препарат W$RTH. Създава филм готов веднага за боя, като предпоставките за поява на ръжда са нулеви.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш каско - бягай да ти го оправят. И аз винаги съм се смял на чертите по паркинзите, а последните 2 месеца от както живея в сграда със суупер тесен подземен паркинг, вече одрах колата на 2 места. В комбинация, че някой ми надра с ключ багажника, ще влизам за боя. А по пакринзите - вече с по 5 маневри влизам/излизам, толкова се наплаших.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

pamo, какъв точно препарат на WURTH? потърсих в нета ама то има десетки на тази марка за борба с ръждата (спрейове, лакове и т.н.) ако искаш да не правим реклама може и на лично. след него, какво ще ме посъветваш да ползвам? цвета ми е възможно най-популярния сив металик :) Veseliq, нямам каско :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0890 191, а ако има ръжда вече - 0893 110След като не е нищо фрапантно - коректора с цвета на боята и това е.

Редактирано от pamo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих залепил лепенка но нещо което да се слива и не бие на очи.Пример v-tеk оригиналните лепенки, или просто лентичка със същият цвят.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги, онзи ден направих лек козметичен инцидент с колата в подземния паркинг в моя блок (а винаги много съм се смял на ожулените колони по подземните паркинги на моловете..) таа.. сега точно от горе на задния калник (тъй като е леко издадено) е леееко ожулена боята, и лъска метала отдолу.. това като цяло не ми пречи чак толкова много, но въпреки това мисля че е правилно да се погрижа, така че да не почне да ръждясва нещо от там.. мислех евентуално за един спрей (моята е сива така че няма да е трудно да намеря).. или пък от тези маркери за метал (и те са на базата на някаква боя).. но това дали ще бъде достатъчно ефективно против ръжда? трябва ли да се третира с някакъв друг препарат преди да мажа нещо отгоре? ще кача и няколко снимки, ама сега ме досрамя че е много мръсна :)/>/> надявам се повечето от вас да не са имали подобен проблем, но ще се радвам ако някой знае какво трябва да се прави и сподели. Поздрави..

Ако драскотината е малка, мога да ти препоръчам да ровнеш в ebay като търсене зададеш номера на боята ти.При мен се намира на лепенка на гредата на шофьорската врата.Трябва да потърсиш из резултатите нещо напомнящо на лак за нокти.Не съм пробвал все още и не мога да гарантирам за резултат, но пък не беше скъпо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...