NikolaiN 83 #1 Публикувано 3 Януари, 2013 Здравейте колеги, преди време направихме клип Honda Team Dobrich http://vbox7.com/play:2a4aab8767 сега след няколко месеца направихме и Honda Team Dobrich 2 който е маалко по-различен..надяваме се да ви хареса http://www.youtube.com/watch?v=gefGqcaJ6uc 16 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 919 #2 Отговорено 4 Януари, 2013 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #3 Отговорено 4 Януари, 2013 браво колеги клиповете са супер 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #4 Отговорено 4 Януари, 2013 Браво момчета за старанието което сте положили и двата клипа са супер 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #5 Отговорено 4 Януари, 2013 (Редактирано) Ще ви наема да направиме едно клипе за honda team vraca че ние тука сме голяма секта Редактирано 4 Януари, 2013 от yajo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #6 Отговорено 4 Януари, 2013 Браво, много ми хареса! Май сте взаимствали 1-2 идеи от други ваши колеги в Германия Пожелавам ви да ги задминете по успехи и популярност! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #7 Отговорено 4 Януари, 2013 Браво много добре заснето клипче. Идеята ми напомни на един друг мувиемейкър с представен НСХ, но важно е желанието! Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #8 Отговорено 4 Януари, 2013 Евала!Много добре,продължавайте в същия дух!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #9 Отговорено 4 Януари, 2013 Яко! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #10 Отговорено 4 Януари, 2013 Като изключим факта, че сте копирали сюжета на format67 от тяхното видео HONDA NSX (EXTENDED VERSION), всичко останало като: работа, снимки, звук, лице и глас са съчетани много добре. Следващият път вложете ваша идея, и смятам че ще е екстра. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #11 Отговорено 4 Януари, 2013 Браво момчета , скоро не бях виждал толкова качествена работа . Щом като го гледаш , нещо те кара да трепнеш , значи се е получило.Респект 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #12 Отговорено 4 Януари, 2013 И двата клипа са супер !!! Продължавайте в същия дух !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eduarrd 17 #13 Отговорено 4 Януари, 2013 Тази сутрин се разбудих точно с този клип постнат от групата на JDMworks във фейсбук и го пусках отново и отново, докато не тръгнах за работа. Обсеби ме за отрицателно време. Поздравления за труда! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #14 Отговорено 4 Януари, 2013 Не знам какво са копирали но мен лично ме КЕФИ /> .Браво 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #15 Отговорено 4 Януари, 2013 Браво Ники продължавайте само така с хубавите клипове!!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #16 Отговорено 4 Януари, 2013 Що не вкарате още някоя Хонда?Там имате добри екземпляри 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #17 Отговорено 5 Януари, 2013 страхотен клип! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CIvic WizZ 11 #18 Отговорено 5 Януари, 2013 Клипа е къртач ! Ники на пролет пак ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове