Soichiroo 80 #1 Публикувано 2 Януари, 2013 Здравейте колеги.Днес потеглям с колата минавам две пресечки и спирам да пропусна една кола следователно освобождавам колата след това вкарвам първа и се опитвам да потегля,но колата не помръдва само се изфорсирва и не помръдва.Признаци преди това е нямало никакви съединителят е сменен преди около 20 000 км с оригинално Екседи комплект.Странното е,че без значение дали колата е на свободна или уж на скорост скоростомерът отчита километри при подаване на газ.При бутане колата си върви без значение дали е на скорост или на свободна.Проверих казанчето за течността на помпите и беше празно.Долях му течност дот 4 обезвъздуших системата от болчето,но промяна няма.По принцип колата беше катастрофирала и е сменена лява полуоска и други много неща като носачи и тнк.,но от около месец си ,я карам и си беше перфектна доста пъти съм ,я сритвал здраво и не си е показала нищо.Струва ми се ,че ще има нещо като последици от ударът в скоростите,диференциала или съединителя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 2 Януари, 2013 Каре ? Някое се е предало. Ако не е там- нещо по скоростната кутия. Чупил съм 3-4 карета и винаги после е така- колата си показва километри без да караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 2 Януари, 2013 Каре, без шум, тракане, тропане?!? По-скоро се е извадила полуоска, ма пак без шум е странна работата.Авторът не казва достатъчно! Какво по скоростната кутия, барси??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 2 Януари, 2013 Дясно каре май.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #5 Отговорено 2 Януари, 2013 Нямам какво друго да кажа или поне не се сещам,всичко по колата си беше перфектно,нямаше тракане ,тропане нищо и никакъв шум.Днес сутринта потеглих без никакъв проблем изминах около 5 км и на една пресечка се случи това,свободих от скорост спрях и се опитах да потегля,но безуспешно.Супер странната работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #6 Отговорено 2 Януари, 2013 Избита полуос от карето,чел съм тема тук за същия проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #7 Отговорено 2 Януари, 2013 Утре ще ,я дръпнем до сервиза да видим за какво иде реч.Дано все пак се е случило нещо с някое каре,че ми говориха днес за диференциали ,скоростни кутии и съединители и работата отиде по сериозна,дано минем по леко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #8 Отговорено 2 Януари, 2013 На стария ми сивик ,след смяна на каре,полуоската ми се извади след 5 дена каране без звук и шум.Спрях на светофара,1ва не тръгва.Беше се извадила полуоската от в.каре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #9 Отговорено 2 Януари, 2013 Точно и днес нямаше никакъв шум нищо просто спрях завих плавен завой на дясно и дом там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #10 Отговорено 3 Януари, 2013 Днес случайно забелязах още един симптом.Запалих колата сутринта и видях,че стрелката на километража показва 20 км и с спадането на оборотите и тя спада.Утре сутринта на платформата и в сервиза,че днес не остана време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #11 Отговорено 5 Януари, 2013 Вдигнахме колата днес и видяхме каквото имаше за гледане лявата полуоска излязла от към кутията.Причината-крива полуоска (няма случайни работи нали знаете).Както бях споменал колата имаше удар и бях закупил преден мост и полуоска от колегата XAXO мостът ако се сещате бях се оплаквал не ставаше за нищо и изгорях, Е сега изгорях и с полуоската добре ,че имах друга и работата се оправи по лесно и бързо.В понеделник взимам Honda MTF 3 -за скоростите и сме пак на пътя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове