Ammcho 1 #1 Публикувано 26 Декември, 2012 здравейте колеги онзи ден взе да ми мига температурата на таблото ,за 1ви път ми се случи,просто мигаше около 1 минута и спря ,нищо др не се промени ,някой има ли си на идея защо е това ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombiex 17 #2 Отговорено 26 Декември, 2012 на някой коли лампата мига когато са много ниски температурите и има опасност от заледяване по улиците един вид предупреждение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #3 Отговорено 31 Декември, 2012 Моята съм я карал и при -16 и не съм забелязал мигване,най вероятно хлабава връзка някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
list 2 #4 Отговорено 31 Декември, 2012 На тъста на Тойотата или мигаше или издаваше звуков сигнал на около 2 градуса.Ще го питам и ще пиша. На моя хондак дебнех около нулата дали предупреждава, но се оказа, че няма такава функция. Тойотата е 2006-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombiex 17 #5 Отговорено 31 Декември, 2012 Колега не се приттеснявай това не е проблем на много коли им мигат цифричките като паднат температурите срештал сам дори астри 94-95 година и те я имат тази функция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #6 Отговорено 9 Януари, 2013 (Редактирано) здравейте колеги онзи ден взе да ми мига температурата на таблото ,за 1ви път ми се случи,просто мигаше около 1 минута и спря ,нищо др не се промени ,някой има ли си на идея защо е това ? Ама коя ламба ти мига ?Имаш ламба на маслото - тя ли ти мига ??? Ако ти пресветва тя значи маслото ти е под минимума Да не ти мига ламбата на АВТОМАТИКА ???? Ако е тя не е добре ! Дай снимка ? Редактирано 9 Януари, 2013 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ammcho 1 #7 Отговорено 9 Януари, 2013 здравейте колеги онзи ден взе да ми мига температурата на таблото ,за 1ви път ми се случи,просто мигаше около 1 минута и спря ,нищо др не се промени ,някой има ли си на идея защо е това ? Ама коя ламба ти мига ?Имаш ламба на маслото - тя ли ти мига ??? Ако ти пресветва тя значи маслото ти е под минимума Да не ти мига ламбата на АВТОМАТИКА ???? Ако е тя не е добре ! Дай снимка ? мигаше ми външната температура ,а коя е лампата на автоматика ? несъм чувал за такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #8 Отговорено 9 Януари, 2013 (Редактирано) D - зелената . При мен не е мигала температурата но са излизали тиренца. Редактирано 9 Януари, 2013 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_bs 12 #9 Отговорено 9 Януари, 2013 При 2 градуса трябва да предупреждава за опасност от заледяване. Предполагам затова мига.Ако е и през равни интервали, няма как да е от слаба връзка.Дори първите Астри я имат тази функция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #10 Отговорено 10 Януари, 2013 (Редактирано) При 2 градуса трябва да предупреждава за опасност от заледяване. Предполагам затова мига. Ако е и през равни интервали, няма как да е от слаба връзка. Дори първите Астри я имат тази функция. Няма такова нещо ! Стига с тия Астри и т.н. - говорим тука за Хонда стрийм ! Има си упътвания и технически листи - там няма описано такова нещо ! Ако някой е прочел някъде нека го покаже къде е ? Те и малките деца знаят че при минусови температури водата замръзва - още в детската градина го учат /> и са готови за пързалката Редактирано 10 Януари, 2013 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
list 2 #11 Отговорено 20 Януари, 2013 Колега, то е от ясно по ясно, че всеки знае за леда и пързалката.Но се съгласи, че влизаш примерно в колата при външна температура 7 градуса.Тръгващ извън града. Качваш някой баир и оп то около нулата и ето ти на пързалката, а ти като си наклал вътре парното и въобще не предполагаш за промяната на външната температура.Това е една много важна функция според мен. Не е излишно да мига или да издаде звуков сигнал за известно време при температура около нулата.....но стрийма няма такава функция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #12 Отговорено 20 Януари, 2013 Човекът го е казал още в пост N7, какво повече умувате?! [quote name='Ammcho' мигаше ми външната температура , ... Мигането на външната температура, означава точно това - ниска външна температура. Обикновено мига при +3°. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #13 Отговорено 20 Януари, 2013 (Редактирано) Няма такова нещо ! Стига с тия Астри и т.н. - говорим тука за Хонда стрийм ! Има си упътвания и технически листи - там няма описано такова нещо ! Ако някой е прочел някъде нека го покаже къде е ? Те и малките деца знаят че при минусови температури водата замръзва - още в детската градина го учат /> и са готови за пързалката Има такова нещо- по принцип!И при СРВ-то го има! Даже дори ,при мен първоначално при подаване на контакт да не мига / примерно температурата е по-висока от +2 гр./, но по време на движение,външният датчик отчете падане на температурата, на таблото се появява стойноста на измерената температура и започва да МИГА - с цел информиране и ПОДСЕЩАНЕ ,за евентуални заледявания! След известно време /около 1мин./ спира мигането и скрива информацията п.п.Това е по принцип, но не е задължително да го има при всички коли! Редактирано 20 Януари, 2013 от emicha1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове