faraon 0 #1 Публикувано 9 Декември, 2012 Здравейте,Някой да ми препоръча амортисьори за моята англичанка D16Y3? В момента ми дават да избирам между Каяба или Токико . Кои от двата да избера, а и може някаква друга марка да препоръчате. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 9 Декември, 2012 Заложих на Токико. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 9 Декември, 2012 Koni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakata4410 0 #4 Отговорено 7 Януари, 2013 Koni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #5 Отговорено 7 Януари, 2013 Кони червено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #6 Отговорено 7 Януари, 2013 Зависи какво искаш,какво очакваш като поведение на колата на пътя и най-вече с колко пари разполагаш.Ако нямаш бюджет и си на зор си взимаш Монро,за цената си е добър избор поне според мен. Има много изписано за марки и ментаци,въпрос на избор,може би и на късмет партида.На старата ми кола и на тази съм с Монро и отпред и отзад.Все пак са нови и работещи!Еми друго си е като не са изпуснали:rolleyes:/>Ако ще взимаш такива от Тех-Ко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове