Dragijev 50 #1 Публикувано 23 Ноември, 2012 Привет, колеги. Явно от застудялото време му дойде времето на моя акумулатор.Гледах Варта блудинамик 45Ач 330А пусков ток. Питането ми е трябва ли да е с тънки клеми или стандартни.Благодаря, поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 23 Ноември, 2012 Трябва да са стандартни,пък и лесно се проверява като вдигнеш капака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #3 Отговорено 23 Ноември, 2012 То хубаво, стига да знаех как изглеждат тънките :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #4 Отговорено 23 Ноември, 2012 Колега според мен сваляй стария и отивай с него за нов. В повечето магазини даже ако си оставиш стария правят отстъпка от цената на новия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #5 Отговорено 23 Ноември, 2012 На тънките "+" е по-тънък от "-" на дебелите Абе тънкият плюс е около 15-20 мм., а минуса е около 10 мм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 23 Ноември, 2012 (Редактирано) Ако си със стандартни клеми в магазина ако имат от тънките се купуват преходници/втулки/ за по 50ст и си готов.Повечето магазини за акумулатори имат и с 2та вида клеми акумулатори и преходници, така че сменявай смело Редактирано 23 Ноември, 2012 от barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #7 Отговорено 23 Ноември, 2012 Тук трдно би намерил аку с тънки клеми, вартата си е с нормални, Берга също не е за пренебрегване, макар че и тя е варта но маи е по евтинка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #8 Отговорено 23 Ноември, 2012 Благодаря на всички за отговорите : ) Утре отивам на пазар : )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pagubg 5 #9 Отговорено 24 Ноември, 2012 Като ги гледам на моето и си спомням тези на сивика ми преди - изглеждат си нормални от всякъде Слави: Има и варта с тънки и обърнати клеми - точно като за сивик 6-та, лично съм си купувал преди 2 години Мога и да намеря, ако някой има нужда от такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове