ADH-Honda 773 #1 Публикувано 1 Ноември, 2012 (Редактирано) Това е друга тема, с друго предложение, продиктувана от ТАЗИ. Предложението ми е (но нека и самите потребители си кажат мнението дали биха искали такова нещо) за още един под раздел в "купува/продава" секцията. Става дума за секция "Продава/Купува - ДРУГИ ПРОДУКТИ", под форум в който да се продават и търсят неща, различни от хонда тематиката, различни дори от автомобилната тематика, продукти като мобилни телефони, компютри, дрехи, магнитни наколенки ако щете и т.н. Един вид раздел с така наречения "бит пазар" продукти, в който всеки може да влезне (разбира се, съгласно общите правила за съставяне на обява, 50+ мнения, не повече от 3 активни теми и т.н.) и да публикува че продава или търси да купи нещо, различно от Хонда тематиката. Идеята ми е продиктувана от това, че на всеки един от нас ни се налага я да купим и да продадем в даден момент "нещо" в нета. ДА, има специализирани сайтове за обяви, но аз лично предпочитам когато купувам нещо от интернет, то да е от търговец с висок рейтинг, доказан човек, ако е познат - доверието ми към евентуална сделка ще е още по-високо. А тук почти всички сме си познати Досега такъв под форум тук, не е имало, знам и какъв би бил аргумента против такъв под форум, а именно - превръщането на Хондабг.ком форума в бит пазар, но веднага бих го оборил това твърдение. Защо ли ? Ами защото, дори да има "търговци" които искат да продават масово, има си правило за 3 (три) активни обяви, т.е. ако ще някой да притежава "Илиянци" и би накачвал хиляди продукти за продаване, то той ще бъде един вид логично ограничен да продава вся и всьо, защото има право само на 3 обяви, т.е. няма да има прекалено много наплив от едни и същи "далавераджии". Ако все пак един такъв "търговец" би искал да продава тук, в този форум разни неща, различно от хондо-автомобилната тематика, Вие (визирам управата на hondabg.com) дори може да печелите от това, като си създадете специални правила и тарифи за т.нар. комерсиални обяви в този под форум. В печалбата няма нищо срамно и лошо, би било хубаво дори, ако успеете с този под форум да облекчите един вид сметките за подръжка и т.н. по форума. PS: не си мислете, че съм "амбулантен търговец" и искам да си правя далаверата тук и затова давам това предложение. НЕ, просто за мен, лично този форум има много коректни хора (много от които лично познавам, други не) и бих предпочел да купя (примерно капак за тенджера , ако има такъв за продаване разбира се) от човек който тук влиза, чете и пише (един вид от човек който "познавам" и чувствам, че е от "моята кръвна група"), а не от вестник или някой си сайт. Вие ще кажете дали си заслужава. Редактирано 1 Ноември, 2012 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 1 Ноември, 2012 Аз лично съм против. Доводите са като горепосочените, не искам да станем битпазар и не искам тук да се продава ракия и кисело зеле (примерно). Мисля че има доста такива сайтове, и не искам и ние да станем част от тях, това е моето мнение по темата. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 1 Ноември, 2012 И аз съм против! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 1 Ноември, 2012 Против. За обяви не-свързани с автомобилите има други сайтове като prodavalnik, отделен раздел в tuning.bg и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #5 Отговорено 1 Ноември, 2012 И аз съм против, има си специализирани форуми за всичко. Няма нужда да превръщаме форума в продавалник.ком Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове