Jump to content
ADH-Honda

"Продава/Купува - Други"

Recommended Posts

Това е друга тема, с друго предложение, продиктувана от ТАЗИ.

 

Предложението ми е (но нека и самите потребители си кажат мнението дали биха искали такова нещо) за още един под раздел в "купува/продава" секцията. Става дума за секция "Продава/Купува - ДРУГИ ПРОДУКТИ", под форум в който да се продават и търсят неща, различни от хонда тематиката, различни дори от автомобилната тематика, продукти като мобилни телефони, компютри, дрехи, магнитни наколенки ако щете и т.н. Един вид раздел с така наречения "бит пазар" продукти, в който всеки може да влезне (разбира се, съгласно общите правила за съставяне на обява, 50+ мнения, не повече от 3 активни теми и т.н.) и да публикува че продава или търси да купи нещо, различно от Хонда тематиката.

 

Идеята ми е продиктувана от това, че на всеки един от нас ни се налага я да купим и да продадем в даден момент "нещо" в нета. ДА, има специализирани сайтове за обяви, но аз лично предпочитам когато купувам нещо от интернет, то да е от търговец с висок рейтинг, доказан човек, ако е познат - доверието ми към евентуална сделка ще е още по-високо. А тук почти всички сме си познати :honda:

 

Досега такъв под форум тук, не е имало, знам и какъв би бил аргумента против такъв под форум, а именно - превръщането на Хондабг.ком форума в бит пазар, но веднага бих го оборил това твърдение. Защо ли ? Ами защото, дори да има "търговци" които искат да продават масово, има си правило за 3 (три) активни обяви, т.е. ако ще някой да притежава "Илиянци" и би накачвал хиляди продукти за продаване, то той ще бъде един вид логично ограничен да продава вся и всьо, защото има право само на 3 обяви, т.е. няма да има прекалено много наплив от едни и същи "далавераджии". Ако все пак един такъв "търговец" би искал да продава тук, в този форум разни неща, различно от хондо-автомобилната тематика, Вие (визирам управата на hondabg.com) дори може да печелите от това, като си създадете специални правила и тарифи за т.нар. комерсиални обяви в този под форум. В печалбата няма нищо срамно и лошо, би било хубаво дори, ако успеете с този под форум да облекчите един вид сметките за подръжка и т.н. по форума.

 

PS: не си мислете, че съм "амбулантен търговец" и искам да си правя далаверата тук и затова давам това предложение. НЕ, просто за мен, лично този форум има много коректни хора (много от които лично познавам, други не) и бих предпочел да купя (примерно капак за тенджера :weirdo:, ако има такъв за продаване разбира се) от човек който тук влиза, чете и пише (един вид от човек който "познавам" и чувствам, че е от "моята кръвна група"), а не от вестник или някой си сайт.

 

Вие ще кажете дали си заслужава. :thumbs1:

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично съм против. Доводите са като горепосочените, не искам да станем битпазар и не искам тук да се продава ракия и кисело зеле (примерно). Мисля че има доста такива сайтове, и не искам и ние да станем част от тях, това е моето мнение по темата.

  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм против!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Против. За обяви не-свързани с автомобилите има други сайтове като prodavalnik, отделен раздел в tuning.bg и тн.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм против, има си специализирани форуми за всичко. Няма нужда да превръщаме форума в продавалник.ком

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...