atoma 995 #1 Публикувано 26 Октомври, 2012 Честит Димитровден на всички адаши, да сте живи и здрави. Наздраве довечера аз зясядам след малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko_bo 106 #2 Отговорено 26 Октомври, 2012 Честит Димитровден на всички Живи, здрави и наздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #3 Отговорено 26 Октомври, 2012 Айде и от мен честито на всички адаши. След малко отивам да празнувам докато ми падне главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #4 Отговорено 26 Октомври, 2012 Живи и здрави да са всички Митачета днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #5 Отговорено 27 Октомври, 2012 Живи и здрави бяхме вчера, а днес.... сме ни живи ни умрели.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #6 Отговорено 27 Октомври, 2012 4естито на всички и със здраве да си карате хондичките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове