Jump to content
Sc00by

Гуми

Recommended Posts

Добър вечер като за начало, и да мина към въпроса карам Хонда Сивик 1.4i 75коня Седан 1997 Размера на гумите ми е 175/65 R 14 Тука 1 приятел си продава гумите и джантите който са 195/53 R15 има ли надежди да се сложат тия гуми на колата ? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе-долу стават. Щом ти е приятел вземи ги сложи и пробвай да не опират в калниците или при навит докрай волан и тогава плати

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

195/53/15 Публикувано изображение Да нямаш,предвид 50 профил ...... Без ,проблем се побират !Публикувано изображение

Редактирано от JK_HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ми промени ли стабилността на колата и разхода тези по големи гуми ? 195/55 R15 не 53... Публикувано изображение

Редактирано от Sc00by

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разхода ще се покачи,малко! И стабилността ще се подобри .....

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за инфото утре ще ги пробвам ако се поберат ги вземам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да намериш разлика в разхода. Ако става на въпрос обаче за зимни- не. Ще имаш ядове с коловозите и ямите. Усеща се повече. Иначе аз съм със 195/50/15 при товя стандартен размер за летни и нямам проблеми. По стегната е самата кола. Само виж какви са джаните. Мойте са яко здрави и нямам проблеми. Карам си ги като с железарките. Едната гума има балонче, задна е, така я купих и джантите са минали прахово. Но проблеми не съм имал. А не е като да не съм скачал по дупките или да си минавам легналите полицай с 40км/ч. От друга страна един приятел имаше някакви ММС или нещо подобно- през ден ги кривеше, въпреки, че ги пазеше яко...

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...