Dimitrov93 12 #1 Публикувано 26 Септември, 2012 Да попитам някой дали си е слагал такива http://www.avto.bim.bg/Kapaci-za-spirachni-aparati-BREMBO-predni-237-x-67_pr39592.html пише, че са универсални, а пък пише размер 23.7 х 6.7 см нещо не разбирам.. ? И още едно въпросче, предполагам ще трябва да махна целия апарат да го разкача от диска няма да стане само да сваля гумата, трудно ли се сваля апарата не съм се интересувал :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonStarr 14 #2 Отговорено 26 Септември, 2012 Колега, така като гледам няма да има нужда да сваляш друго освен гумата, а това са декорации... Просто пластмасова сглобка, която обгръща апаратите. Не съм сигурен колко добре ще стои с пластмаси, според мен ще е далеч от истинско Brembo. А и не ги знам дали няма да ти опират в джантите нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #3 Отговорено 27 Септември, 2012 (Редактирано) По- добре си вземи малко шкурка и червена боя, вместо да даваш 25лв за това Редактирано 27 Септември, 2012 от cekocek Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #4 Отговорено 27 Септември, 2012 тия капаци са пунта мара. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 27 Септември, 2012 Подкрепям колегата над мен, а и цената им е бая завишена - Истинската цена на това нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitrov93 12 #6 Отговорено 27 Септември, 2012 Ее колеги аз съм си ги оцветил със спрей одавна ) готино седят няма грешка, но тея капачета ми се струват много добри, но дали верно няма да опират в джантите е това е тъпото на онлайн-магазините не можеш да пробваш дали дадено нещо ще пасне.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #7 Отговорено 27 Септември, 2012 Колегата дали е чел с какви джанти трябва да кара, че да ги сложи тия циганийки.... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #8 Отговорено 27 Септември, 2012 Повтарям се и в тази тема- "Това спорт или тунинг е?", ако бяха истински брембо апарати и да питаш как да ги сложиш, и някой слагал ли е такъв апарат на хондов диск и шенкел ДА, но за това........? Може би не е правилният раздел това. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #9 Отговорено 27 Септември, 2012 (Редактирано) Лошо няма,че е решил човека да си сложи.Лошото е,че ще ти трябват доста големи джанти след това-17".Капачките се монтират със силикон,необходимо е да махнеш само колелото Редактирано 27 Септември, 2012 от policeman 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #10 Отговорено 27 Септември, 2012 Ето линк към клипче в YouTube човека показва как се слагат тия капаци, но според мен по добре е да го направиш със един спрей. Поне аз така съм направил на моята жаба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #11 Отговорено 27 Септември, 2012 ами аджаба там няма ли жега а и зимата маи има леко стържене на лед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #12 Отговорено 28 Септември, 2012 Няма смисал от тия работи........ червена боя и четка за рисуване моите са така и станаха супер, бтв боята трябва да е термоиздръжлива (или не беше точно такъв терминът ), абе да държи на жега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #13 Отговорено 28 Септември, 2012 аз ползвах обикновен спрей и все още стои боята отпред а отзад съм с барабан и дори не се е замислила да пада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonny 62 #14 Отговорено 28 Септември, 2012 Тия простотии дали няма да се стопят и да стане мазало ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitty 177 #15 Отговорено 12 Октомври, 2012 На скоро видях на една е46 такива и да кажа че му седяха доста добре, направо си лъже окото. Неговото стоеше истински понеже бяха метални пък и дисковете му бяха двойно вентилирани, и общо взето добре изглеждаше. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #16 Отговорено 12 Октомври, 2012 Според мен няма смисъл от тия капаци, по-добре ги боядисай със един спрей или си купи истински Brembo. Поне резултата ще е по-добър и не само визуален . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oganizaciq 28 #17 Отговорено 15 Октомври, 2012 (Редактирано) На мен ми харесват капаците, но много зависи с каква джанта е колата. Редактирано 15 Октомври, 2012 от oganizaciq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Heisenberg 1 #18 Отговорено 26 Юни, 2014 Става уникално, ето как стои на моя звяр --> http://prikachi.com/images.php?images/488/7428488c.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #19 Отговорено 26 Юни, 2014 И аз имам един познат,който си е сложил сега и аз си поръчах,много добре стоят,и си държат без никакъв проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове